facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

753 09 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Uppsala

Boendemiljön i Innerstaden

Boendemiljön i Innerstaden

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (31%).

Boendemiljön i Innerstaden

En drönarbild över Innerstaden

En drönare har flugit över Innerstaden och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Innerstaden från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Reginateatern
Gästrike-Hälsinge nation
Drottninggatan, Uppsala
Kulturhuset Grand

Människorna i Innerstaden

Människorna i Innerstaden

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Innerstaden bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 58% som högutbildade. 12% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 374 kr, vilket är 19% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 045 498 kronor i lån.

+19%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 22,3% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 160% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+160%

Bostadsmarknaden i Innerstaden

i Innerstaden pågår och planeras det för 1183 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 8 204 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

473 meter från adressen ligger Blomdahls Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Vretgränd 9.

Lockas man av restaurangbesök finns Taps Beer Bar och Shotluckan Uppsala i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (120 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (135 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Centralbadet, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Innerstaden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 07:37

Man grips för grovt olaga hot och misshandel.

Polis beordras till en adress i Uppsala med anledning av att en man ska ha hotat flera personer med en kniv. Mannen ska även ha skurit en person med kniven. En polis, med sjukvårdskompetens, ser över den skadade personens skada och ambulans behöver inte komma till platsen. Mannen grips misstänkt för grovt olaga hot och misshandel.

Knivlagen

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 04:33

En man har med sig ett knogjärn till tingsrätten.

På väg in till en förhandling i tingsrätten blir en man i 25-årsåldern avplockad ett knogjärn av vakterna. Polisen upprättar en anmälan om brott mot knivlagen, alternativt grovt brott mot knivlagen.

Larm Överfall

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 04:28

En man hotar personal på kommunen.

Överfallslarm inkommer från socialtjänsten där en man i 35-årsåldern verbalt hotar personalen. Mannen lämnar sedan platsen men återkommer sedan i bil och beter sig avvikande. Mannen grips av polis och gör motstånd vid gripandet. Han anhålls senare av åklagare och misstänks för grovt hot mot tjänsteman.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeInnerstaden

Brott jämfört med riket