facebook_pixelTrevlingevägen 53 Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Trevlingevägen 53

755 96 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Rasbo i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trevlingevägen 53.

Hitta hit

En villa byggd 2009

På adressen finns en villa byggd 2009. Huset är 183 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Rasbo.

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uppsala

Tomten är ca 619 kvadratmeter

Tomten, TREVLINGE 5:4, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TREVLINGE 5:4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Rasbo

Boendemiljön i Rasbo

Området kring Trevlingevägen 53 består till 23% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Rasbo församling
Rasbo distrikt
Henriksberg
Gåvsta

Människorna i Rasbo

Människorna i Rasbo

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Rasbo bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (0%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 54% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 333 kr, vilket är 30% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 963 870 kronor i lån.

+30%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Trevlingevägen 53 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,1% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Rasbo

i Rasbo pågår och planeras det för 248 lägenheter och snittpriset är 45 435 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Gåvsta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

8 995 meter från adressen ligger Lindbackens Familjedaghem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters cykelväg (4137 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (59 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rasbo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 01:26

Omfattande skadegörelse på skolor och bilar i Storvreta.

Vaktbolag kontakter polisen om att flera skolor i Storvreta har utsatts för skadegörelse. På en skola på Fullerövägen har 45 rutor krossats. På en skola på Ärentunavägen har 12 rutor krossats. På en annan skola på Ärentunavägen har 12 rutor krossats. En patrull från polisen dokumenterar skadorna och skriver tre anmälningar om skadegörelse. Observera att antalet krossade rutor i nuläget inte har kontrollräknats. När patrullen arbetar med skadegörelsen på skolorna upptäcker den även att två parkerade personbilar på Ärentunavägen har fått fönstren krossade vilket leder till två anmälningar om skadegörelse.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 06:04

Villainbrott på Kålrotsgatan.

Boende i en villa på Kålrotsgatan har varit bortresta i en vecka. När de kommer hem upptäcker de att det varit inbrott i huset. Inbrottet kan ha skett nyligen då andra personer sett till huset under tiden då det stått tomt. Huset är tillrört efter inbrottet som skett via uterummet och det enda som hittills kunnat konstaterats stulet är vin. Polisen spärrar av bostaden och skriver en anmälan om grov stöld genom inbrott.

Försvunnen person

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 06:17

Polisen söker en försvunnen man som försvunnit från sitt hem i Sala backe.

Den man som sökts av polisen efter att han försvunnit från sitt hem i Sala backe har hittats välbehållen. Han hittades inomhus i en butik i Gränby centrum. Ursprunglig text: Polisen söker en försvunnen man i 70-årsåldern som försvunnit från sitt hem i Sala backe. Uppgivet signalement är mörk jacka, kortsnaggat grått hår, smal kroppsbyggnad, ca 175 cm lång. Det är oklart vilka skor han har på sig - eventuellt saknar han skor. Mannen har svårt att gå och hör dåligt. Ring 114 14 om du har gjort iakttageler, 112 i akuta situationer.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeRasbo

Brott jämfört med riket