facebook_pixelTrevlingevägen 55 Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Trevlingevägen 55

755 96 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Rasbo i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trevlingevägen 55.

Hitta hit

En villa byggd 2006

På adressen finns en villa byggd 2006. Huset är 121 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Rasbo.

Värderingen är 35 454 kr/m²

Villan på Trevlingevägen 55 värderas till ca 4 290 000 kr (35 454 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 290 000 kr

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uppsala

Tomten är ca 766 kvadratmeter

Tomten, TREVLINGE 5:3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TREVLINGE 5:3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Rasbo

Boendemiljön i Rasbo

Området kring Trevlingevägen 55 består till 23% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Rasbo tingslag
Lejsta
Rasbo församling
Rasbo landskommun

Människorna i Rasbo

Människorna i Rasbo

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Rasbo bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (0%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 54% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 333 kr, vilket är 30% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 963 870 kronor i lån.

+30%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Trevlingevägen 55 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,1% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Rasbo

i Rasbo pågår och planeras det för 248 lägenheter och snittpriset är 45 435 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Gåvsta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

8 991 meter från adressen ligger Lindbackens Familjedaghem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters cykelväg (4132 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (62 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rasbo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 09:05

En taxiförare ringer polisen och berättar att han misshandlats av en kund.

En taxiförare, man i 55-årsåldern, har haft en körning till Funbo men kunden, en man i 20-årsåldern, har inte betalat och de båda männen har därför slagits med varandra. Under samtalet med polisens RLC-operatör tappar taxiföraren medvetandet en kort stund men det finns andra personer på plats som hjälper honom tills polis och ambulans kommit dit. Mannen i 20-årsåldern omhändertas med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer). Taxiföraren blir omplåstrad på plats och behöver inte transporteras till sjukhus med ambulans. Båda männen och anmäler varandra för misshandel. Polisen kommer även skriva en anmälan mot den yngre mannen gällande ringa bedrägeri.

Vapenlagen

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:49

En person ses med ett pistolliknande föremål.

Polisen får samtal om att en person setts med ett pistolliknande föremål i Gränby och flera patruller och helikopter söker i området. Några personer som anträffas i området kontrolleras, dock hittas ingen person som kan knytas till ett eventuellt vapenbrott. Det hittas heller inget vapen. Polisen skriver en anmälan om vapenbrott.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 07:33

En cyklist förs till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil.

En manlig cyklist i 60-årsåldern är skadad men vaken och talbar efter att ha blivit påkörd av en bilförare på Fullerövägen i Storvreta. Mannen förs till sjukhus för kontroll.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeRasbo

Brott jämfört med riket