facebook_pixelTensta-Forsa 134 Uppsala län, Vattholma - hitta.se

Tensta-Forsa 134

743 93 Vattholma, Uppsala Uppsala län

Adress i Vattholma i Vattholma i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tensta-Forsa 134.

Hitta hit

Bolån i Vattholma - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vattholma. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vattholma

Tomten är ca 11515 kvadratmeter

Tomten, TENSTA-FORSA 3:9, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TENSTA-FORSA 3:9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vattholma

Människorna i Vattholma

Människorna i Vattholma

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Vattholma bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 199 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 899 132 kronor i lån.

-7%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Tensta-Forsa 134 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,4% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Fiat i området.

Suzuki
Fiat

Bostadsmarknaden i Vattholma

i Vattholma pågår och planeras det för 200 lägenheter och snittpriset är 42 247 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Vattholma

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

5 422 meter från adressen ligger Björklinge Öppna förskola Missionskyrkan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1099 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vattholma

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 07:01

Två män grips efter stöldförsök i galleria.

Personal i en butik i Gränby griper två män efter ett stöldförsök. En patrull beordras till platsen. Männen, som båda är i 20-årsåldern, misstänks för stöld. Efter en kroppsbesiktning blir en av männen också misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk. Båda släpps efter förhör på platsen.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:15

Polisen larmas om ett pågående inbrott.

Polisen larmas om att flera personer försöker bryta sig in i en butik på Klockarbolsvägen i Bälinge. Ett brytverktyg finns kvar på platsen när polisen kommer dit, men personerna har tagit sig någon annanstans. När polisen söker i området anträffas en pojke i 15-årsåldern som upplevs påverkad av narkotika och får lämna ett urinprov. Vårdnadshavare informeras och polisen skriver en anmälan till socialtjänsten.  Det går inte att konstatera att det skett någon åverkan på butiken.

Rån

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:43

Man rånad i Gränby.

En man larmar polisen efter att han har blivit rånad på en adress i Gränby. Enligt mannen ska det har varit två gärningsmän, och de ska också ha haft någon form tillhygge. Mannen, som är i 65-årsåldern, får ett halsband stulet. Han ska inte vara fysiskt skadad, men skärrad av händelsen. Flera patruller beordras till platsen där man kan höra ett antal vittnen till händelsen. En anmälan om rån kommer att skrivas, och man genomför också dörrknackning i området.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeVattholma

Brott jämfört med riket