facebook_pixelTallundsvägen 17 Värmlands Län, Kristinehamn - hitta.se
Hitta.se

Tallundsvägen 17

681 51 Kristinehamn, Kristinehamn Värmlands Län

Adress i Kristinehamn i Kristinehamn i Värmlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallundsvägen 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1945

Fastigheten på Tallundsvägen 17 är ett flerfamiljshus byggt 1945.

Bolån i Kristinehamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kristinehamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kristinehamn

Boendemiljön i Kristinehamn

Boendemiljön i Kristinehamn

I området kring Tallundsvägen 17 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (84%).

Wikipediafoton från närområdet

Broängsbadet
Kristinehamns församling
Kristinehamns rådhus
Kristinehamns kommun

Människorna i Kristinehamn

Människorna i Kristinehamn

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Kristinehamn bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Kristinehamns kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (8%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 3% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 37% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 049 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 646 424 kronor i lån.

-26%

Här i Kristinehamn betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tallundsvägen 17 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,45% (0,80)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,892% (0,72)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,8% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 27% fler röster än riksgenomsnittet.

L+27%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 72 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 68 objekt till salu i Kristinehamn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

715 meter från adressen ligger Södermalmsskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n City på Skaraborgsvägen 11.

Lockas man av restaurangbesök finns La Cucina i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (798 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (202 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kristinehamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat tisdagen den 26 januari kl 09:53

En person har utsatts för ett väpnat rån i Degerfors. Initiala utredningsåtgärder har inletts.

Målsäganden ska ha ådragit sig vissa skador. Uppdatering 22.39 Två personer har gripits misstänkta för inblandning i det väpnade rånet.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 06:56

En personbil har körts av Rv26 och voltat vid Dye strax söder om Kristinehamn

Enligt initiala uppgifter har föraren tagit sig ur bilen men skadeläget liksom trafiksituationen är ännu oklar. Räddningstjänst, ambulans och polis till platsen. UPPDATERING: Föraren, en man i 50-årsåldern, har förts med ambulans till Karlskoga lasarett med lindriga skador. Arbetet på plats är avslutat. NY UPPDATERING: Polispatrullen kommer att upprätta en anmälan om vårdslöshet i trafik samt olovligt avvikande från trafikolycksplats. Enligt föraren hade han påbörjat en omkörning av två bilar. föraren i den bil som var närmast uppmärksammade tydligen inte detta utan svänger också ut för att köra om bilen framför vilket fick till följd att föraren i olycksbien tvingades väja för att undvika kollision och fick i samband med det sladd på bilen vilket ledde till dikeskörningen. Bilen som orsakade olyckan lämnade platsen utan att stanna. Det är f.n. okänt vad det var för bil eller vem som körde den.

Brand

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 09:59

Brand i flerfamiljshus i Björneborg

Räddningstjänsten och polis är på väg till en brand på Nordenfeltsgatan i Björneborg. Det ryker från ett fönster i fastigheten. (Uppdatering kl 10:22) Räddningstjänst och polis meddelar att det inte brinner i fastigheten. Insatsen avbryts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
29%
SverigeKristinehamn

Brott jämfört med riket