facebook_pixelLikemovägen 24B Värmlands Län, Likenäs - hitta.se
Hitta.se

Likemovägen 24B

680 63 Likenäs, Torsby Värmlands Län

Adress i Dalby i Likenäs i Värmlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Likemovägen 24B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Likemovägen 24B är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Likenäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Likenäs. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Likenäs

Boendemiljön i Dalby

Människorna i Dalby

Människorna i Dalby

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Dalby bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Torsbys kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 213 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 966 529 kronor i lån.

-33%

Här i Torsby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Likemovägen 24B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 77% fler röster än riksgenomsnittet.

C+77%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Peugeot i området.

Toyota
Peugeot

Bostadsmarknaden i Dalby

Just nu finns 1 objekt till salu i Likenäs

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 12 000 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 9 500 kr/m2 och går upp med 26.32 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (295 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Dalby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 03:27

En olycka har inträffat i höjd med Åsen

SOS-alarm meddelar att flera fordon är inblandade i en olycka utefter Rv70 i höjd med Åsen. Det finns ingen information vad gäller eventuella skador i nuläget. Enligt uppgift skall det vara mycket halt på platsen och bilister ombeds anpassa sin körning utefter aktuellt väglag. Polisen är på väg till platsen. UPPDATERING kl. 17.12 Ingen person behövde åka med ambulansen med anledning av olyckan. Polisen är kvar på platsen och dirigerar trafik i avvaktan på att bärgare skall komma till platsen.

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 27 november kl 09:56

Grov olovlig körning och drograttfylleri i sunne på fredagskvällen

Vid stopp och kontroll av en personbil visade det sig att mannen som kört bilen saknar körkort och visade tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör. Mannen som är i 45-årsåldern är nu misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri. Han är tidigare dömd ett flertal gånger för samma typ av brottslighet.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 07:30

Ladugårdsbrand i Östanbjörke norr om Sunne.

Inga rapporter om djur i ladugården eller personskador. Branden är fullt utvecklad. Räddningstjänst och polis är påväg till platsen. Uppdatering: Hela ladugården hade rasat när polis kom till platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeDalby

Brott jämfört med riket