facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Värmlands Län, Säffle - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

661 42 Säffle, Säffle Värmlands Län

Adress i Säffle i Säffle i Värmlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

En villa byggd 1924

På adressen finns en villa byggd 1924. Huset är 121 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Säffle.

Värderingen är 7 603 kr/m²

Villan på Trädgårdsgatan 22 värderas till ca 920 000 kr (7 603 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

920 000 kr

Bolån i Säffle - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Säffle. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Säffle

Tomten är ca 801 kvadratmeter

Tomten, VÄGEN 2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄGEN 2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Säffle

Människorna i Säffle

Människorna i Säffle

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Säffle bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Säffles kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 361 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 083 309 kronor i lån.

+1%

Skatteläget i Säffle

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,00% (0,35)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,442% (0,27)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

C+53%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 30 objekt till salu i Värmlandsnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

482 meter från adressen ligger Sunds Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Järnvägsgatan 14.

Lockas man av restaurangbesök finns Galna Tuppen och Stenmagasinet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (375 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (274 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Team Sportia, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Säffle

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 07:47

En man har blivit utsatt för ett rån i Norelund

Polisen får samtal om att en man har blivit utsatt för ett rån av en annan man. Detta har skett i samband med att den utsatta mannen skall sälja en maskin till den misstänkta mannen. Den misstänkta mannen har hotat den utsatta mannen, som är i 45-årsåldern, och har på det sättet tilltvingat sig den aktuella maskinen. Därefter har den misstänkta mannen lämnat platsen i en bil. Polisen har varit på plats och efter en del letande efter den bil som den misstänkta mannen försvann i så fick man tag i den och stoppade bilen i Säffle. Föraren av bilen, en man i 20-årsåldern, blev frihetsberövad som misstänkt för rån och efter förhör är han nu anhållen. Den utsatta mannen blev inte fysiskt skadad.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 07:32

En misshandel har skett vid en restaurang i Västra Innerstaden

Polisen får samtal om att en man har blivit misshandlad av en annan man. De båda personerna känner varandra. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel. En ambulans har varit på plats och undersökt den utsatta mannen som är i 25-årsåldern. Det finns i nuläget ingen frihetsberövad person i detta ärende.

Vapenlagen

Rapporterat fredagen den 30 april kl 07:30

Larm om vapen i ungdomsgäng.

Vittnen har sett hur en grupp av sex yngre pojkar hanterat något som verkar vara en pistol. De ska även ha riktat föremålet mot vittne. Händelsen ska ha inträffat vid Adolfbergsområdet. Polis tillkallas och gruppen börjar röra sig mot ungdomsgården. Kl 19.16: Polis på plats som kontrollerar ungdomarna. Polisen finner en plastpistol/leksak. Polisen försöker förmå ungdomarna (10-15 år) att förstå vad det innebär för omgivning när man uppträder på detta sätt.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
30%
SverigeSäffle

Brott jämfört med riket