facebook_pixelBjörnstigen 4 Västerbottens Län, Burträsk - hitta.se

Björnstigen 4

937 31 Burträsk, Skellefteå Västerbottens Län

Adress i Burträsk i Burträsk i Västerbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Björnstigen 4.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Björnstigen 4 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Burträsk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Burträsk. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Burträsk

Tomten är ca 34725 kvadratmeter

Tomten, BURTRÄSKS-GAMMELBYN 20:28, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BURTRÄSKS-GAMMELBYN 20:28 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Burträsk

Boendemiljön i Burträsk

I området kring Björnstigen 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (82%).

Wikipediafoton från närområdet

Burträsks distrikt
Burträsks församling
Burträsks tingslag
Burträsk

Människorna i Burträsk

Människorna i Burträsk

Pensionärer med medelinkomster i bostadsrättsboende för äldre

I Burträsk bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 80 år, vilket är högre än medelåldern i Skellefteås kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (68%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, föreningsverksamhet, lösa korsord eller sudoku, teater, energisparande, sjukdomar och sjukvård, hårvård, alternativ hälsovård, miljövårdsfrågor och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 1% som högutbildade. 21% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 1% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 42%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 12 725 kr, vilket är 53% lägre än snittlönen i Sverige.

-53%

Här i Skellefteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Björnstigen 4 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,65% (1,00)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,192% (1,02)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 45,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 60% fler röster än riksgenomsnittet.

S+60%

Bilägande

Man kör gärna Honda och Peugeot i området.

Honda
Peugeot

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Burträsk

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 13 604 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 255 kr/m2 och går upp med 64.79 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor och en grundskola i närheten

434 meter från adressen ligger Gesällens och Björnåkers förskola.

Närmaste grundskola är Björnåkersskolan (293 meter), som är en kommunal skola med ca 340 elever i årskurserna 1-9. Här har 75% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Burträsk på Vasabrogatan 4.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (85 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (247 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Burträsk

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikkontroll

Rapporterat måndagen den 23 november kl 12:42

Klutmark, resultat från en trafikkontroll.

En ordningsbot (böter) utfärdas med anledning av hastighetsöverträdelse.

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 23 november kl 10:58

Trafikbrott i Myckle, Skellefteå.

Polis stoppar och kontrollerar en personbil som det råder brukandeförbud för. En ordningsbot (böter) utfärdas.

Trafikkontroll

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 05:22

Resultat från en trafikkontroll på Anderstorp i Skellefteå.

Polisen kontrollerade trafiken bland annat på Tjärnvägen och Gymnasievägen vid 15.00-16.30-tiden i dag, en tidpunkt då många är på väg från arbetet.  Totalt utfärdades elva ordningsböter och det med anledning av att bilbälte inte användes under färd, att fordon framfördes utan att skatten är betald samt att handhållen mobiltelefon användes under färd.  Det som stack ut vid kontrollen var att flertalet av de utfärdade ordningsböterna gällde fordon som kördes trots körförbud.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
263%
SverigeBurträsk

Brott jämfört med riket