facebook_pixelAnders Ersvägen 3 Västerbottens Län, Holmsund - hitta.se

Anders Ersvägen 3

913 33 Holmsund, Umeå Västerbottens Län

Adress i Holmsund i Holmsund i Västerbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Anders ersvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1958

På adressen finns en villa byggd 1958. Huset är 98 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Holmsund.

Bolån i Holmsund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Holmsund. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Holmsund

Tomten är ca 1259 kvadratmeter

Tomten, KRISTALLEN 4, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KRISTALLEN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Holmsund

Människorna i Holmsund

Människorna i Holmsund

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Holmsund bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Umeås kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 274 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 832 619 kronor i lån.

+4%

Här i Umeå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Anders ersvägen 3 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,85% (1,20)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,392% (1,22)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,3% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Citroen i området.

Toyota
Citroen

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 4 objekt till salu i Kroklandet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

545 meter från adressen ligger Pärlan Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Holmsund på Trädgårdsgatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Alis Pizza & Grill och Kajutan Restaurang & Pub i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (276 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ljumviken, ligger ca en minuts gångväg (159 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Holmsund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikkontroll

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 03:07

Resultat från en trafikkontroll på E12 i Holmsund.

Inga anmärkningar noterade vid hastighetskontrollen.

Stöld

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:11

Polispatrull beordras till en butik på Strömpilsplatsen där två minderåriga personer misstänks ha stulit.

Patrullen upprättar en anmälan.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 12:45

Ett urval av nattens händelser

22:41 - Stöld av cykel. Centrala Umeå Polis får samtal om att en cykelstöld just skett i centrala Umeå. Polis söker i området utan att hitta någon cykeltjuv. Polis skriver en anmälan gällande stöld. 22:44 - Skadegörelse. Carlshem, Umeå Polis kallas till en adress där en sten har kastats genom en ruta. Polis lyckas inte hitta någon misstänkt person i området. Polis håller förhör på platsen och skriver en anmälan gällande skadegörelse. 00:44 - Lugnt i länet 02:11 Rattfylleri. Nydala, Umeå Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för rattfylleri och medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande rattfylleri. 02:29 - Trafikbrott. Furuvik, Lycksele Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen får föraren, en man i 20-årsåldern, motta en ordningsbot för att ha framfört fordonet onödigt störande i trafiken. 02:43 - Trafikbrott. Centrala Skellefteå. Polis kontrollerar en personbil. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, får motta ordningsbot då denne framfört fordonet med otillåtet antal passagerare. 04:05 - Lugnt i länet Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
534%
SverigeHolmsund

Brott jämfört med riket