facebook_pixelKullavägen 70 Västerbottens län, Umeå - hitta.se
Hitta.se

Kullavägen 70

903 62 Umeå, Umeå Västerbottens län

Adress i Umeå Landsdistrikt i Umeå i Västerbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kullavägen 70.

Hitta hit

En villa byggd 2000

På adressen finns en villa byggd 2000. Huset är 174 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Umeå.

Värderingen är 42 068 kr/m²

Villan på Kullavägen 70 värderas till ca 7 320 000 kr (42 068 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

7 320 000 kr

Bolån i Umeå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Umeå. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Umeå

Tomten är ca 3695 kvadratmeter

Tomten, DIAKONISSAN 4, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten DIAKONISSAN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Umeå Landsdistrikt

Människorna i Umeå Landsdistrikt

Människorna i Umeå Landsdistrikt

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Umeå Landsdistrikt bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Umeås kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är golf, utförsåkning, näringsliv och samhällsekonomi, längdskidåkning, segling, vin och vinprovning, föreningsverksamhet, skattefrågor, inrikespolitik och värdepapper och värdepappersaffärer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 515 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 654 415 kronor i lån.

+5%

Här i Umeå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kullavägen 70 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,85% (1,20)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,392% (1,22)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,4% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 102% fler röster än riksgenomsnittet.

V+102%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 344 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 65 objekt till salu i Väst På Stan

Just nu finns det 8 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kullavägen. Snitthyran är 7 885 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

273 meter från adressen ligger Prosten Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Kronoparken på Kronoskogsvägen 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Bistro Le Garage, Garaget i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (801 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Umeå Landsdistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikkontroll

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 11:50

Umeå, en summering av polisens arbete i trafiken under morgon och förmiddag

Under förmiddagen har yrkestrafik kontrollerats i Röbäck. Ett antal fordon har vägts, utan några anmärkningar. Trafikkontroll har även hållits efter Hissjövägen på Västerslätt. Två förare har fått böter på grund av hastighetsöverträdelser. Under förmiddagen har även trafiken kontrollerats på E4 i Stöcksjö. Fem förare har fått böter där. I Röbäck har en trafikant med släp stoppats för kontroll. Släpet visade sig ha brukandeförbud och föraren saknade körkortsbehörighet för att framföra den aktuella fordonskombinationen. En anmälan gällande olovlig körning upprättas. Därefter uppmärksammar polispatrull hur en bilist kör i fel riktning i två rondeller på Teg. Föraren, en äldre person, stoppas för kontroll. Körkortet omhändertas och en anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 16 april kl 07:59

Väst på stan, bilist och cyklist har kolliderat

Olyckan har inträffat vid Brogatan/Storgatan.

Narkotikabrott

Rapporterat måndagen den 12 april kl 09:35

Norrland universitetssjukhus, tre personer kontrollerade

Personerna misstänks vara påverkade av narkotika. Två av dem misstänks också för innehav. En av dem omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks också för ringa stöld. Anmälningar kommer upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
534%
SverigeUmeå Landsdistrikt

Brott jämfört med riket