facebook_pixelHammarvägen 1 Västernorrlands Län, Sundsbruk - hitta.se
Hitta.se

Hammarvägen 1

863 32 Sundsbruk, Sundsvall Västernorrlands Län

Adress på Skön i Sundsbruk i Västernorrlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hammarvägen 1.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1967

Fastigheten på Hammarvägen 1 är ett flerfamiljshus byggt 1967.

Bolån i Sundsbruk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundsbruk. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sundsbruk

Boendemiljön på Skön

Boendemiljön på Skön

I området kring Hammarvägen 1 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (43%).

Wikipediafoton från närområdet

Sköns distrikt
Sköns landskommun
Sundsbruk
Sköns socken

Människorna på Skön

Människorna på Skön

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

På Skön bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 080 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 553 152 kronor i lån.

-33%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hammarvägen 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 48,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

S+70%

Bostadsmarknaden på Skön

Just nu finns 33 objekt till salu i Sundsbruk

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

362 meter från adressen ligger Humlans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Maxi ICA Stormarknad Sundsvall på Antennvägen 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Taco Bar och Café Charm i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (716 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (146 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skön

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 5 mars kl 07:18

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Här följer ett urval av nattens ärenden:  23:40 Brand, Sundsvall Polisen uppmärksammar en brinnande bil på en parkering i Birsta utanför Sundsvall. Räddningstjänsten kallas dit. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand då det finns misstanke om att den är anlagd.  23:54 Trafikbrott, Kramfors Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 90 Frånö. Föraren får en ordningsbot då han inte har iakttagit stopplikt.  02:39 Trafikbrott, Kramfors Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 90 Frånö. Föraren får en ordningsbot då bilen saknar registreringsskylt framtill. 

Stöld

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 04:39

Stöld i butik i Birsta.

Polis beordras till butiken där en man misstänks för stöld. En anmälan ska upprättas.

Stöld

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 12:34

Birsta, tonåring stoppad efter misstänkt stöld i butik

Polispatrull åker till butiken. Förhör hålls och anmälan upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeSkön

Brott jämfört med riket