facebook_pixelSkönhamnsvägen 31C Västernorrlands Län, Sundsbruk - hitta.se
Hitta.se

Skönhamnsvägen 31C

863 35 Sundsbruk, Sundsvall Västernorrlands Län

Adress på Skön i Sundsbruk i Västernorrlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skönhamnsvägen 31C.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1982

På adressen finns ett kedjehus byggt 1982. Huset är 117 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skön.

Bolån i Sundsbruk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundsbruk. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sundsbruk

Tomten är ca 666 kvadratmeter

Tomten, KNÖLSTA 1:150, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KNÖLSTA 1:150 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Skön

Boendemiljön på Skön

Området kring Skönhamnsvägen 31 består till 60% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Alnöbron
Malands IP
Alnö gamla kyrka
Räddningsstation Sundsvall (sjöräddning)

Människorna på Skön

Människorna på Skön

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

På Skön bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (6%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 203 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 990 422 kronor i lån.

-18%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Skönhamnsvägen 31C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 45,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

S+62%

Bostadsmarknaden på Skön

Just nu finns 6 objekt till salu i Johannedal

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

224 meter från adressen ligger Trädets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Maxi ICA Stormarknad Sundsvall på Antennvägen 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Tre Kronor Pizzeria & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (470 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (75 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Ego Alnö, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skön

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 02:13

Misshandel i Birsta.

Polis beordras till Birsta med anledning av misshandel på en parkering. En man uppger att han blivit misshandlad av en annan man. Ingen misstänkt person anträffas. Patrullen håller förhör och skjutsar mannen till sjukvården. En anmälan gällande misshandel ska upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 04:50

Polispatrull beordras till en trafikolycka på Antennvägen/Ljustavägen, Birsta.

Det är oklart hur många fordon som är inblandade och om någon person skadats. 

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 05:00

Larm om trafikolycka på Johannedalsvägen, Tunadal.

Polisen har fått ett larm om en singelolycka på Johannedalsvägen, Tunadal. Enligt initiala uppgifter har en lastbil kört av vägen. Chauffören ska ha tagit sig ur fordonet. Lastbilen täcker vägen delvis. Räddningstjänst, ambulans samt tung bärgare kallas till platsen. Även polis är på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeSkön

Brott jämfört med riket