facebook_pixelTallvägen 20 Västernorrlands län, Sundsvall - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

854 66 Sundsvall, Sundsvall Västernorrlands län

Bolån i Sundsvall - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundsvall. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sundsvall

Boendemiljön i Bredsand

Boendemiljön i Bredsand

I området kring Tallvägen 20 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (61%).

Wikipediafoton från närområdet

Draget (fjärd)
Kubikenborg
Fläsian
Stockvik

Människorna i Bredsand

Människorna i Bredsand

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Bredsand bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 60 år, vilket är högre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (67%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 37%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 834 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 859 069 kronor i lån.

-23%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

S+48%

Bostadsmarknaden i Bredsand

Just nu finns 37 objekt till salu i Kubikenborg

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tallvägen. Snitthyran är 3 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

161 meter från adressen ligger Draghällans förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Deli Norr i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (207 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (94 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bredsand

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat måndagen den 19 april kl 06:54

Polispatruller beordras till Stenstan med anledning av ett inbrott som nyss skett i en lägenhet.

På väg till platsen påträffas två misstänkta gärningspersoner med misstänkt stöldgods av patrullen. Personerna grips och det misstänkta stöldgodset tas i beslag. En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan gällande grov stöld genom inbrott upprättas. Efter förhör ska åklagare besluta om männen ska anhållas eller inte.

Övrigt

Rapporterat måndagen den 19 april kl 01:11

Polisen arbetar med ett ärende i området kring Bredsand

Flera poliser deltar i arbetet som leds av vakthavande befäl. En person söks av polisen. Det finns ingen misstanke om brott. Mer information kommer inte lämnas.

Sammanfattning kväll

Rapporterat söndagen den 18 april kl 08:19

Ett urval av kvällens händelser kl 15:00-22:00.

15:27 - Skadegörelse. Centrala Kramfors Polis får samtal om att en man ska ha sparkat sönder en glasruta i centrala Kramfors. Polis söker i närområdet efter mannen utan att lyckas hitta honom.  Polis undersöker även platsen och en anmälan gällande skadegörelse upprättas. 15:55 - Narkotikabrott. Inre Hamnen, Sundsvall Polis kontrollerar en man. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk skrivs. 20:08 - Lugnt i länet Sammanfattningsvis har det varit en kväll med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeBredsand

Brott jämfört med riket