facebook_pixelTrädgårdsgatan 60E Västmanlands län, Arboga - hitta.se

Trädgårdsgatan 60E

732 46 Arboga, Arboga Västmanlands län

Adress i Arboga Stadsdistrikt i Arboga i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 60E.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1958

Fastigheten på Trädgårdsgatan 60E är ett flerfamiljshus byggt 1958.

Bolån i Arboga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arboga. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Arboga

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

I området kring Trädgårdsgatan 60 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

13 drönarbilder över Arboga Stadsdistrikt

En drönare har flugit över Arboga Stadsdistrikt och tagit 13 bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Arboga Stadsdistrikt från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sankt Nicolai kyrka, Arboga
Arboga landsdistrikt
Arboga station
Arboga stadsdistrikt

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Arboga Stadsdistrikt bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Arbogas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 974 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 076 611 kronor i lån.

-34%

Här i Arboga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 60E gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,41% (0,76)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+42%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Renault i området.

Nissan
Renault

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 9 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 17 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor och en grundskola i närheten

303 meter från adressen ligger Norrgårdens förskola.

Närmaste grundskola är Stureskolan (485 meter), som är en kommunal skola med ca 299 elever i årskurserna 6-9. Här har 71% av lärarna lärarexamen och det går tio elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Vilstahallen på Jädersvägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Ågården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (103 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ahllöfsparken, ligger ca tre minuters gångväg (355 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arboga Stadsdistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 28 november kl 07:17

Man misstänks för drograttfylleri.

Samtal inkommer till polisen om att en bil kört i diket på länsväg 572, vid Götlunda. När patrull anländer till platsen kontrolleras föraren, en man i 20-årsåldern. Han uppvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. En anmälan om drograttfylleri kommer att skrivas.   

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:59

En förare som stoppats blir misstänkt för flera brott.

En polispatrull fattar misstanke för ett fordon som man väljer att stoppa på E20 i höjd med Kungsör. Efter en kontroll visar det sig att bilen är belagd med körförbud. Föraren av personbilen, en man i 30-årsåldern, tas med för en kroppsbesiktning där provtagningen ger ett positivt resultat. En anmälan om ringa narkotikabrott för eget bruk, grov olovlig körning och drograttfylleri kommer att skrivas.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:12

Anmälare upptäcker ett pågående inbrott.

Två olika anmälare ringer 112 om ett pågående inbrott på en gård strax norr om Götlunda. Flera patruller beordras till platsen men personerna som tagit sig in på gården hinner åka iväg i bil och hittas inte. På gården är ett fönster uppbrutet men det är oklart vad som stulits

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeArboga Stadsdistrikt

Brott jämfört med riket