facebook_pixelDisavägen 10 Västmanlands Län, Fagersta - hitta.se

Disavägen 10

737 43 Fagersta, Fagersta Västmanlands Län

Adress i Västanfors i Fagersta i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Disavägen 10.

Hitta hit

En villa byggd 1966

På adressen finns en villa byggd 1966. Huset är 124 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Västanfors.

Bolån i Fagersta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Fagersta. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Fagersta

Tomten är ca 961 kvadratmeter

Tomten, AKROPOLIS 9, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten AKROPOLIS 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Västanfors

Människorna i Västanfors

Människorna i Västanfors

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Västanfors bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Fagerstas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 416 kr, vilket är 1% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 491 523 kronor i lån.

+1%

Skatteläget i Fagersta

För de som är folkbokförda på Disavägen 10 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,11% (0,46)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,232% (0,06)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 38% fler röster än riksgenomsnittet.

S+38%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Citroen i området.

Volvo
Citroen

Bostadsmarknaden i Västanfors

Just nu finns 21 objekt till salu i Fagersta

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Norrbyvägen 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Cafe Charlie och O'Learys i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (443 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (100 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västanfors

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 12:14

Brand i en idrottshall.

Polisen larmas till en idrottshall i Klackberg där en anmälare har sett kraftig rökutveckling. Enligt anmälaren, som efter en stund också ser öppna lågor från taket av byggnaden, försöker personer på platsen att släcka branden med hjälp av brandsläckare. En patrull beordras till platsen där man kan konstatera att det rör sig om en fullt utvecklad brand med kraftig rökutveckling till följd. Det är fortfarande oklart hur branden har startat.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat lördagen den 21 november kl 12:55

Trafikolycka, Sidokrock

I korsningen Corneliusgatan-Prästgatan har 2 bilar kolliderat. Sidokrock 3 personer är inblandade. Skadeläget är oklart

Trafikkontroll

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 04:31

En bilförare för böter efter att ha överskridit gällande hastighetsbestämmelse på RV70

Kontroll av hastighet på RV70 i Avesta kommun. En person i 20-årsåldern fick 1500 kronor i böter efter det att hastigheten har överskridits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
43%
SverigeVästanfors

Brott jämfört med riket