facebook_pixelKvicksundsstigen 2 Västmanlands län, Kvicksund - hitta.se

Kvicksundsstigen 2

635 32 Kvicksund, Västerås Västmanlands län

Adress i Kvicksund i Kvicksund i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kvicksundsstigen 2.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1993

Fastigheten på Kvicksundsstigen 2 är ett flerfamiljshus byggt 1993.

Snittvärderingen är 20 366 kr/m²

Snittvärderingen på Kvicksundsstigen 2 är ca 20 366 kr/m².

Värdera bostad på Kvicksundsstigen 2

Evaluation

Värdeindikation

20 366 kr/m2

Bolån i Kvicksund - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kvicksund. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kvicksund

Boendemiljön i Kvicksund

Boendemiljön i Kvicksund

I området kring Kvicksundsstigen 2 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (48%).

Wikipediafoton från närområdet

Södermanlands runinskrifter 363
Södermanlands runinskrifter 85
Tumbo
Kvicksund

Människorna i Kvicksund

Människorna i Kvicksund

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Kvicksund bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (49%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 830 kr, vilket är 14% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 364 814 kronor i lån.

+14%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kvicksundsstigen 2 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+36%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden i Kvicksund

Just nu finns 1 objekt till salu i Kvicksund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 217 meter från adressen ligger Tumbo Barnträdgård.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Bron på Tumbovägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (74 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (286 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kvicksund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld, försök

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:56

Några personer försöker stjäla ett avgasrör.

Några personer i en skåpbil försöker kapa av ett avgasrör på en annan bil men upptäcks och lämnar platsen. Skåpbilen har inte anträffats av polis som skriver en anmälan om försök till stöld.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 27 november kl 06:56

God morgon! Dagens presstalespersoner är Daniel Söderqvist och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silver.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 24 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. En person har omhändertagits för fylleri och/eller påverkan av narkotika. 01.04. Polisen fick larm från en kvinna i Eskilstuna om en man i 35-årsåldern som vägrade lämna hennes lägenhet. En patrull åkte till den aktuella adressen och omhändertog en man misstänkt för hemfridsbrott, ringa narkotikabrott för eget bruk, samt fylleri. 01.33. Polisen fick larm om en moped som satts i brand i centrala Strängnäs. Två personer i 20-årsåldern ska ha slängt mopeden på marken, tänt eld på den och sedan åkt därifrån i en bil. Efter en stund ska de ha kommit tillbaka och filmat den brinnande mopeden och därefter lämnat igen. Polisen beslagtog mopeden för att ta reda på vem som äger den, och skrev en anmälan om stöld och skadegörelse.

Häleri

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 01:20

Tillgrep kött i matbutik och sålde vidare till pizzeria.

Allmänhet i Kungsör vinkar in en patrull för att uppmärksamma polisen om en stöld. Enligt anmälaren ska en man ha stulit entrecote för 720 kronor på en matbutik på Drottninggatan, och sedan sålt vidare köttet till en pizzeria i närheten. Mannen, som är i 50-års åldern, blir misstänkt för stöld. Ägaren till pizzerian, också en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för häleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeKvicksund

Brott jämfört med riket