facebook_pixelÅkervägen 17 Västmanlands län, Västerås - hitta.se
Hitta.se

Åkervägen 17

722 33 Västerås, Västerås Västmanlands län

Adress i Hubbo i Västerås i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Åkervägen 17.

Hitta hit

En villa byggd 1970

På adressen finns en villa byggd 1970. Huset är 117 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Västerås.

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Västerås

Tomten är ca 1195 kvadratmeter

Tomten, HUBBO-MÄLBY 3:149, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HUBBO-MÄLBY 3:149 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hubbo

Människorna i Hubbo

Människorna i Hubbo

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Hubbo bor 42% kvinnor och 58% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 58% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 382 kr, vilket är 32% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 345 142 kronor i lån.

-32%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Åkervägen 17 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+36%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 8 objekt till salu i Tillberga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

275 meter från adressen ligger Tillbergaskolans Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters cykelväg (2413 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hubbo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 11:40

En postbil utsätts för en stöld av post när brevbäraren var borta från bilen. Liknande stöld har skett tidigare.

Postbilen stod parkerad på Träddragargatan när stölden skedde. Postbilen hade lämnats låst på adressen och två gärningsmän bröt sig in i bilen och tillgrepp post. Ett vittne såg de två männen springa från postbilen med en påse under armen och ringde då polisen. Gärningsmännen sprang mot Svarvargatan och försvann. Polisen söker vittnen till händelsen. Har man sett något av stölden så ringer man polisen på 114 14 eller mailar till polisen.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 02:48

En bilförare misstänks för rattfylleri efter en krock.

En bilförare ska parkera på Bangatan och blir påkörd bakifrån. Det finns inget behov av ambulans. Den påkörande föraren är en man i 30-årsåldern som somnar bakom ratten efter krocken. Han omhändertas av polis för bland annat provtagning då det finns misstankar om rattfylleri. Polisen skriver anmälan om grovt rattfylleri och omhändertar mannens körkort och bilnycklar. 

Skadegörelse

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:39

Inbrott i en företagsbil.

En polispatrull beordras till Tunbytorpsgatan i Västerås där en väktare har upptäckt att det har varit inbrott i en företagsbil. En ruta har krossats på bilen och gärningsmannen har rotat runt i bland annat handskfacket. Enligt företaget ska inget tankkort ha förvarats i bilen. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeHubbo

Brott jämfört med riket