facebook_pixelFlottiljgatan 35 Västmanlands län, Västerås - hitta.se
Hitta.se

Flottiljgatan 35

723 48 Västerås, Västerås Västmanlands län

Adress i Hamre i Västerås i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Flottiljgatan 35.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1943

På adressen finns ett kedjehus byggt 1943. Huset är 119 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hamre.

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Västerås

Tomten är ca 450 kvadratmeter

Tomten, VÄSTERÅS 1:244, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄSTERÅS 1:244 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hamre

Människorna i Hamre

Människorna i Hamre

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Hamre bor 32% kvinnor och 68% män. Medelåldern i området är 36 år, vilket är lägre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 14% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 664 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 633 766 kronor i lån.

-16%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Flottiljgatan 35 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 34,5% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

L+113%

Bostadsmarknaden i Hamre

i Hamre pågår och planeras det för 206 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Lillhamra

Just nu finns det 13 hyreslägenheter att byta till i närheten av Flottiljgatan. Snitthyran är 9 185 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 955 meter från adressen ligger Mb Förskolan i Västerås AB.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är LiDL på Regattagatan 20.

Lockas man av restaurangbesök finns Butik & Restaurang Trading och Västerås Officersmäss i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (470 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (225 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hamre

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 05:24

Inbrott i äldreboende på Viksäng.

Polis beordras till ett äldreboende på Viksäng där någon ska ha brutit sig in under natten och tillgripit musikutrustning. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Misshandel, grov

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:39

Man grips misstänkt för försök till grov misshandel.

Flera patruller beordras till en adress på Skiljebo med anledning av ett bråk i anslutning till ett flerfamiljshus. På plats grips en man i 30-årsåldern som är misstänkt för att ha försökt skada en man i 40-årsåldern med ett tillhygge. En anmälan om försök till grov misshandel kommer att skrivas.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 01:56

Misstanke om rattfylleri efter att en man kört upp en bil på gräsmatta i Västerås.

Vid 22-tidien ringde en anmälare till RLC Mitt efter att ha hört en kraftig smäll på Klockartorpsgatan i Västerås. Patruller beordrades till platsen och det visade sig att en personbil hade körts in i en trottoarkant och därefter parkerats på en gräsmatta. Patrullerna anträffade en man i anslutning till platsen som misstänks vara föraren av fordonet. Mannen, som är i 30-årsåldern, uppvisade tecken på narkotikapåverkan och medtogs för kroppsbesiktning. Provtagningen är genomförd och mannen är frigiven. Han misstänks för drograttfylleri och har fått sitt körkort omhändertaget.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeHamre

Brott jämfört med riket