facebook_pixelGullbovägen 6 Västmanlands län, Västerås - hitta.se
Hitta.se

Gullbovägen 6

722 33 Västerås, Västerås Västmanlands län

Adress i Hubbo i Västerås i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullbovägen 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1950

Fastigheten på Gullbovägen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1950.

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Västerås

Boendemiljön i Hubbo

Människorna i Hubbo

Människorna i Hubbo

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Hubbo bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 52% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 006 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 598 125 kronor i lån.

-19%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gullbovägen 6 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+36%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 8 objekt till salu i Tillberga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

238 meter från adressen ligger Tillbergaskolans Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Träffen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters cykelväg (2259 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (324 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hubbo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:14

Kvinna påkörd av personbil.

I samband med att en kvinna ska passera ett övergångsstället över Norrleden i Västerås blir hon påkörd av en personbil. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, skadas allvarligt i samband med olyckan och avförs med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart, men kvinnan är vaken och talbar när hon lastas i ambulansen. Uppdaterad kl 19:22 Polisen skriver en anmälan om vållande till kroppsskada. Polispatrullen på plats misstänker att föraren till personbilen, en man i 30-årsåldern, kan ha blivit bländad av solen.

Bedrägeri

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 01:25

Två män misstänks för ringa bedrägeri.

Polis beordras till en bensinstation på Nordanby där två män i 40- och 50-årsåldern misstänks ha tankat flera bilar med misstänkt stulna tankkort. Männen misstänks för fyra fall av ringa bedrägeri.

Mord/dråp

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 05:48

Tre personer som misstänks för mord har under fredagen släppts på fri fot efter beslut av åklagare.

Tidigare i veckan greps tre personer misstänkta för mordet på en man i 35-årsåldern (Se länk nedan). Brottet ägde rum den 18 september 2020 på Violstigen i Västerås. Under fredagen släpptes personerna på fri fot efter beslut av åklagare på grund av att det inte finns tillräckliga skäl för häktning. Personerna är fortsatt misstänkta för brott och förundersökningen fortsätter.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeHubbo

Brott jämfört med riket