facebook_pixelLundbobergsvägen 6 Västmanlands Län, Västerås - hitta.se

Lundbobergsvägen 6

725 96 Västerås, Västerås Västmanlands Län

Adress i Tortuna i Västerås i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lundbobergsvägen 6.

Hitta hit

En villa byggd 1993

På adressen finns en villa byggd 1993. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Tortuna.

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Västerås

Tomten är ca 781 kvadratmeter

Tomten, TORTUNA-SÖRBY 3:73, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORTUNA-SÖRBY 3:73 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tortuna

Människorna i Tortuna

Människorna i Tortuna

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Tortuna bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 324 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 070 186 kronor i lån.

-10%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lundbobergsvägen 6 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Tortuna

Just nu finns 4 objekt till salu i Västerås

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 22 351 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 20 692 kr/m2 och går upp med 9.93 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 367 meter från adressen ligger Berga Barn och Fritid Ekonomisk Förening.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (866 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (130 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tortuna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 12:21

En man träffas av ett betongblock.

En man i 35-årsåldern skadas i samband med ett arbete på Finnslätten i Västerås. Enligt anmälaren ska mannen ha ha träffats i huvudet av ett betongblock i samband med rivningen av en vägg. Mannen avförs med ambulans till sjukhus för en kontroll. En anmälan om arbetsplatsolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 10:51

Fyra personer har tagit sig in på ett företag.

Vaktbolag upptäcker med hjälp av övervakningskameror att fyra män tagit sig in på tomten till ett företag på Alvestavägen. Männen tar sig vidare in i två större tälthangarer där det förvaras maskiner.   Av oklar anledning väljer männen att lämna platsen med bil men kommer bara några hundra meter innan de stoppas av polis. Alla fyra grips. Hittills har ingen fullbordad stöld konstaterats och rubricering i nuläget är försök till stöld.

Stöld

Rapporterat fredagen den 13 november kl 04:39

Två tonårspojkar försöker stjäla däck.

Flera polispatruller beordras till ett företag på Fältmätargatan där två tonårspojkar har försökt stjäla däck. När polisen kommer till platsen har personal på företaget lyckats få tag på de båda misstänkta pojkarna som är i övre tonåren. Båda pojkarna grips och får följa med till stationen för förhör. En anmälan om försök till stöld kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeTortuna

Brott jämfört med riket