facebook_pixelLundbobergsvägen 6 Västmanlands Län, Västerås - hitta.se
Hitta.se

Lundbobergsvägen 6

725 96 Västerås, Västerås Västmanlands Län

Adress i Tortuna i Västerås i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lundbobergsvägen 6.

Hitta hit

En villa byggd 1993

På adressen finns en villa byggd 1993. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Tortuna.

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Västerås

Tomten är ca 781 kvadratmeter

Tomten, TORTUNA-SÖRBY 3:73, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TORTUNA-SÖRBY 3:73 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tortuna

Människorna i Tortuna

Människorna i Tortuna

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Tortuna bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 324 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 070 186 kronor i lån.

-10%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lundbobergsvägen 6 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Tortuna

Just nu finns 4 objekt till salu i Västerås

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 20 619 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 19 501 kr/m2 och går upp med 7.40 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 367 meter från adressen ligger Berga Barn och Fritid Ekonomisk Förening.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (866 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (130 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tortuna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 11:57

Inbrott i flera företagsbilar.

Polisen får flera samtal från personer på Råby i Västerås som har haft inbrott i sina företagsbilar. I några av bilarna saknas det tankkort. En polispatrull beordras till platsen där man skriver en anmälan om stöld. En teknisk undersökning kommer också att genomföras.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 06:59

Inbrott i företagsfastighet på Finnslätten.

Polis beordras till en företagsfastighet på Finnslätten där någon ska ha klippt upp ett stängsel och tillgripit säckar med elektronikskrot. När patrull anländer till platsen finns inga misstänkta gärningspersoner kvar. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Skadegörelse

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 03:43

Ungdomar som kastar isblock på en bil.

Polisen får ett samtal från en man som har fått framrutan krossad av en sten. Enligt anmälaren ska det ha varit minst två ungdomar, eller barn, som har stått på en bro i anslutning till Råby centrum och kastat stenen på framrutan. En polispatrull beordras till platsen där det visar sig vara ett isblock som har kastats. En anmälan skadegörelse kommer att skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeTortuna

Brott jämfört med riket