facebook_pixelPanko 10 Västmanlands Län, Västerås - hitta.se
Hitta.se

Panko 10

725 97 Västerås, Västerås Västmanlands Län

Adress i Irsta i Västerås i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Panko 10.

Hitta hit

En villa byggd 2001

På adressen finns en villa byggd 2001. Huset är 102 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Irsta.

Värderingen är 34 896 kr/m²

Villan på Panko 10 värderas till ca 5 060 000 kr (34 896 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 060 000 kr

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Västerås

Tomten är ca 2509 kvadratmeter

Tomten, IRSTA-GILLBERGA 3:19, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten IRSTA-GILLBERGA 3:19 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Irsta

Människorna i Irsta

Människorna i Irsta

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Irsta bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 015 kr, vilket är 18% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 068 255 kronor i lån.

+18%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Panko 10 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

M+52%

Bostadsmarknaden i Irsta

Just nu finns 1 objekt till salu i Västerås

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 377 meter från adressen ligger Förskolan i Ur och Skur Västerängen - Irsta.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (936 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (19 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Irsta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat måndagen den 12 april kl 05:08

En missnöjd kund gör butikspersonal illa med en tv.

En missnöjd kund vill göra ett återköp av en tv i en butik på Hälla men oenighet uppstår kring återköpet och tv:n skjuts över en disk och träffar en kvinna i 45-årsåldern ur personalen. Hon gör sig illa men behöver inte vård. Kunden är en man i 60-årsåldern som finns kvar på plats när polis anländer. Efter att patrullen talat med de inblandade skrivs en anmälan om misshandel.

Stöld, försök

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 05:39

Två personer försöker ta sig in i ett cykelförråd.

Två män försöker ta sig in i ett cykelförråd på Gunnilbogatan men upptäcks av boende som ringer polisen. Männen åker från platsen med bil och när en patrull ger stoppsignal åt en som kan ha med inbrottsförsöket att göra väljer föraren att försöka köra ifrån patrullen. Efter ett kortare förföljande mot Haga parkgata stannar föraren bilen och både föraren och en passagerare springer i väg åt olika håll. Polisen spårar med hund i området och en man hittas som har tagit sig in på spårområdet vid Bangatan. Det går inte att knyta mannen till bilen och efter kontroll släpps han. I den dumpade bilen anträffas brytverktyg. Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik. 

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 08:22

En man blev misshandlad av en två män utanför målsägarens bostad i Haga.

Målsägaren blev slagen med ett föremål mot huvudet och fick då en skada i ansiktet som han blödde ifrån. Målsägaren var hela tiden vid medvetande men var i behov av vård av skadan. Skadan var ej livshotande. Gärningsmännen är okända vid anmälningstillfället. Har man tips till polisen så kan man lämna meddela det på telefon 114 14 eller maila.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeIrsta

Brott jämfört med riket