facebook_pixelRågtvets Lycka 384 Västra Götalands Län, Älvängen - hitta.se

Rågtvets Lycka 384

446 95 Älvängen, Ale Västra Götalands Län

Adress i Ale i Älvängen i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rågtvets 384.

Hitta hit

Bolån i Älvängen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älvängen. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Älvängen

Boendemiljön i området

Människorna i området

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

Här i Ale betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Rågtvets 384 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,87% (0,22)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,592% (0,42)

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 204 lägenheter och snittpriset är 22 878 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Nol

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 23 733 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 18 000 kr/m2 och går upp med 24.11 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

7 104 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Kristallen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (713 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 03:47

Personer hotade till sig bil från bilfrima.

Polis skickas till Tveten där en bilfirma haft en bil inne för rekond. Personer kommer till bilfirman för att hämta bilen, och i samband med det hotar dessa personalen med pistolliknande föremål. De lämnar därefter verkstaden i bilen, utan att betala för rekonden. Det är oklart i vilken  riktning bilen har lämnat, och den är inte anträffad. Personalen uppges ha blivit chockade av händelsen. Polis har hållit förhör på platsen, och en anmälan gällande olaga hot samt vapenbrott upprättas.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:57

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Anna Göransson.

17:30 Brand, Göteborg En bod brinner i Säve. Enligt uppgift har någon lämnat en platta på och det har börjat brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Inga personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. 17:38, brand, Ale En bil brinner på Gulklövergatan och ett flertal bilar står i anslutning till den brinnande bilen. Räddningstjänsten släcker elden, utan att den sprider sig till de andra bilarna. Ingen gripen. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. 21:02, stöld, Göteborg Vi får in ett larm om att två gärningspersoner krossar en ruta till en lägenhet i Ängås. Enligt anmälaren lämnar de sedan lägenheten genom porten med stöldgods och försvinner från platsen på cyklar. En patrull skriver en anmälan om grov stöld genom inbrott av okända gärningspersoner. Ingen gripen. 21:39, rattfylleri, Lidköping En patrull stoppar en bil på länsväg 184. Föraren, en man i 35-årsåldern, tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. 04:01, stöld, Alingsås Vi får in ett larm om ett inbrott i ett garage i anslutning till en bostad. Ett larm i garaget har gått och både väktare och polis åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. En hundpatrull söker av området, men utan resultat. Enligt uppgift har någon plockat ut ett fönster till garaget och stulit två cyklar. Ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. 03:31, rattfylleri, Uddevalla En bil med fyra personer blir stoppad av en patrull på riksväg 44 vid Brattåsmotet. Föraren tas med för provtagning och är misstänkt för droggrattfylleri. I samband med kontroll hittas även en mindre mängd narkotika och han misstänkts även för ringa narkotikabrott eget bruk.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:08

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.28 Göteborg, rån I Slottsskogen vid Plikta är det ett par som blir rånade på sina mobiltelefoner och husnycklar av fyra okända killar. De blir upptryckta mot ett träd och muddrade. Inga personskador. När polisen spårar anträffas en väska som tillhör paret. Ingen gripen. 23.22 Ale, bilbrand Vid Norra Klöverstigen i Nödinge är det tre bilar som börjar brinna på en parkering. När branden startar observeras tre personer på platsen som springer därifrån. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 02.53 Uddevalla, bilbrand Vid Björkbäcksvägen börjar det brinna i en parkerad bil som blir helt utbränd. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 03.46 Borås, trafikolycka På riksväg 40 vid Viaredsmotet är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades två personer som klarade sig med skrapsår. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik. 04.07 Tibro, trafikolycka I Fagersanna är det en manlig bilist som kör av vägen och får allvarliga skador. Han körs till KSS. Polisen skriver en anmälan gällande misstanke om rattfylleri och grov vårdlöshet i trafik. 04.26 Hisingen, bilbrand Vid Slättadammsgatan börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig till två andra bilar på parkeringen. Branden sprider sig även till en förskola där fasaden får brandskador. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 04.51 Ulricehamn, trafikolycka På länsväg 1870 vid Timmele är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades fem personer och någon klagade på ryggsmärtor. Oklart om någon var i behov av sjuknhusvård. Det finns misstankar om att föraren kan ha varit alkoholpåverkad vid olyckan och denne får följa med för provtagning. 05.14 Göteborg, rån Vid Linnégatan är det en person som tilltvingar sig kontanter från kassan inne på 7-eleven under uttalat hot om våld. Inga personskador. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
13%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket