facebook_pixelLerbäcksvägen 29 Västra Götalands län, Äspered - hitta.se
Hitta.se

Lerbäcksvägen 29

516 92 Äspered, Borås Västra Götalands län

Adress i Tvärred i Äspered i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lerbäcksvägen 29.

Hitta hit

Bolån i Äspered - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Äspered. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Äspered

Tomten är ca 1412 kvadratmeter

Tomten, LERBÄCK 1:5, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LERBÄCK 1:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tvärred

Människorna i Tvärred

Människorna i Tvärred

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Tvärred bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 484 kr, vilket är 12% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 232 200 kronor i lån.

+12%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Lerbäcksvägen 29 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

C+70%

Bostadsmarknaden i Tvärred

Just nu finns 1 objekt till salu i Äspered

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 15 524 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 15 334 kr/m2 och går upp med 1.40 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

6 740 meter från adressen ligger Dannikeskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (221 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (51 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tvärred

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 08:18

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler till kvällen kommer Anna Göransson.

22:04 Försök till olaga intrång, Borås. Larm inkom om en man som på Lindormsgatan försökt ta sig in hos en målsägare. Mannen skall ha uppgett att han kom från hemtjänsten och försökte ta sig in hos en kvinna i 80-årsåldern. Kvinnan som var skarp i sinnet vägrade låta mannen komma in vilket gjorde honom arg. Men målsägaren stod på sig och vägrade släppa in mannen vilket förmodligen resulterade i att mannen blev avbruten från än värre brottslighet. 23:35 Skadegörelse genom brand, Falköping. Räddningstjänst fick larm om rökutveckling på en toalett på Järnvägsstationen i Falköping. Polis åkte till platsen. Enligt uppgifter skall personer setts lämna Järnvägsstationen strax efter branden startade. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.  01:14 Olaga intrång, Västerskolan, Uddevalla. Polispatrull anträffar tre personer som gjort inbrott i Västerskolan i Uddevalla. anmälan upprättades om olagaintrång samt skadegörelse.  02:57 Brand, Falköping. Polis fick larm om brand i parkeringsgarage under ett bostadshus. Det är två garage som har brunnit en bil är skadad. Polis upprättade en anmälan om mordbrand.   

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 03:32

Inbrott i bostad.

En anmälare var bortrest och vid hemkomst upptäckte han att det varit inbrott i hans bostad på Södrakyrkogatan i Borås. Polis är på väg till platsen för att ta upp en anmälan och göra en brottsplatsundersökning.

Åldringsbrott

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 06:17

Två åldringsbrott genom bedrägeri, Alingsås.

Polis har under kvällen fått in anmälningar i två fall gällande bedrägeri, åldringsbrott. I båda fallen har målsägare, män 85 samt 95 år, fått besök av en man som uppgett sig komma från Telia. I det ena fallet har målsägare erbjudits att betala 200 kronor för en ny telefon, och i det andra har det uppgetts att målsägare betalat in för mycket pengar. I båda fallen har mannen fått med sig målsägarnas bankkort, varefter det saknas pengar på deras bankkonton. Två anmälningar gällande bedrägeri skrivs. https://polisen.se/utsatt-for-brott/skydda-dig-mot-brott/aldre-och-funktionsnedsatta/

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeTvärred

Brott jämfört med riket