facebook_pixelVästerskogsvägen 7 Västra Götalands Län, Alingsås - hitta.se

Västerskogsvägen 7

441 95 Alingsås, Alingsås Västra Götalands Län

Adress i Alingsås i Alingsås i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västerskogsvägen 7.

Hitta hit

Bolån i Alingsås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Alingsås. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Alingsås

Boendemiljön i Alingsås

Människorna i Alingsås

Människorna i Alingsås

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Alingsås bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Alingsås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 41% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 905 kr, vilket är 18% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 987 796 kronor i lån.

+18%

Skatteläget i Alingsås

För de som är folkbokförda på Västerskogsvägen 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,36% (-0,29)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,082% (-0,09)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 21,3% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Seat i området.

Toyota
Seat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 129 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i

Just nu finns det 29 hyreslägenheter att byta till i närheten av västerskogsvägen. Snitthyran är 8 114 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 998 meter från adressen ligger Ängabo Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (242 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (237 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Alingsås

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:46

På Torpskolan upptäcker personal att det varit inbrott under natten och det saknas en hel del saker.

Någon har brutit sig in på sju olika kontor på skolan och stulit telefoner, datorer och Ipads till ett okänt värde.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 05:29

Förarna av två personbilar har kolliderat på Kungälvsvägen. Oklart skadeläge.

Polis, ambulans och räddningstjänst på väg. Uppdatering kl. 18:07 Inga uppgifter om personskador. En anmälan om trafikolycka kommer upprättas.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 16 november kl 06:53

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

01.31 Grov stöld, Alingsås Polis larmas till ett ställverk i Lerum med anledning av att några personer tagit sig in på området och troligtvis försökt stjäla kopparkabel. På platsen anträffas hoprullade kopparslingor, det är för närvarande oklart om något är stulet. Polis söker i området med bland hund, i nuläget är ingen gripen.    02.53 Stöld, Herrljunga Larm om inbrott i en butik på Storgatan. En dörr är uppbruten. I nuläget är det oklart vad som stulits. 03.42 Stöld, Göteborg Larm om inbrott på Sankt Erikgsgatan. En man på väg ut från byggnaden grips misstänkt för stöld. I nuläget är det oklart vad som stulits. 04.47 Trafikolycka, Vårgårda Polis larmas till riksväg 42 där en personbil kört i diket och föraren sitter kvar i bilen. Han uppges vara okontaktbar. På plats konstateras att mannen inte är skadad men väldigt påverkad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
83%
SverigeAlingsås

Brott jämfört med riket