Dalslands Sjukhus Västra Götalands län, Bäckefors - hitta.se

Dalslands Sjukhus

Västra Götalands län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,42%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!* Avser 3 års bunden ränta (feb 2020). Effektiv ränta för ett lån på 1 miljon kronor är i detta fallet 1,43%. Beräkningen baseras på löptid på 50 år, rak amortering och e-låneavi. Totalt belopp att betala: 1 355 592 kr, första avbetalningen är 2 850 kr och totalt 600 avbetalningar. Bolåneränta du får hos oss på Nordea är alltid individuell, och kan därför skilja sig från den genomsnittliga räntan.
Bolån i området

Boendemiljön på Dalslands Sjukhus

Människorna på Dalslands Sjukhus

Familjer med barn i grundskoleålder

I Dalslands Sjukhus har 26% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 18% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (18%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 57% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

Här i Bengtsfors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,92(1,27)

11,48(0,20)

0,242(0,00)

Summa

34,642(1,47)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Bäckefors

Skolor, grönområden, etc

Händelser och brott i närheten av Dalslands Sjukhus

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 5 april kl 07:14

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

23.59 Vänersborg, bilbrand På Södra Järnvägsgatan har det börjat brinna i flera bilar på en parkering. Sammanlagt har fem bilar blivit skadade och räddningstjänst och polis har varit på platsen. En smäll ska ha hörts i samband med att det började brinna. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse genom brand. 00.01 Trollhättan, bilbrand Även i Karlstorp har det börjat brinna och två bilar har blivit skadade. Räddningstjänsten har släckt och polisen har sökt i området efter personer som kan ha med branden att göra men ingen misstänkt finns i nuläget. Anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. 04.25 Göteborg, personrån En man i 30-årsåldern har blivit rånad på Kungstorget. Tre personer, varav en med kniv, har puttat ner honom på marken och rotat igenom hans kläder. De fick med sig hans mobiltelefon innan de försvann från platsen. Inga personskador och ingen gripen.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 2 april kl 09:46

På E6 i norrgående riktning vid Saltkällan är det två bilister som är inblandade i en olycka.

Den ene föraren kör om en lastbil i hög hastighet och får i samband med detta sladd på sin bil vilket gör att bilisten åker in i mitträcket. En bakomvarande bilist kör i diket i samband med olyckan. Den sistnämnde bilisten körs till NÄL med ryggsmärtor. Den försata bi9listen misstänks för grov rattfylleri men klarar sig oskadd.  

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 31 mars kl 09:21

På länsväg 164 i höjd med Tormoseröd har en bilist kört av vägen.

Föraren är vaken och talbar och har tagit sig ur bilen. Enligt uppgifter från SOS ska bilen ha börjat brinna. Räddningstjänst, ambulans samt polis på väg.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
SverigeDalslands Sjukhus

Brott jämfört med riket