facebook_pixelLekvad Bergsäter Västra Götalands Län, Berghem - hitta.se
Hitta.se

Lekvad Bergsäter

511 96 Berghem, Mark Västra Götalands Län

Adress i Mark i Berghem i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på adressen.

Hitta hit

Bolån i Berghem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Berghem. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Berghem

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I området bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 217 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 248 413 kronor i lån.

+4%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Lekvad gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 60% fler röster än riksgenomsnittet.

C+60%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Haby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

4 516 meter från adressen ligger Habygården förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (263 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 10:06

Bilist som kört in i ett träd, Förlandavägen / Skärsjövägen, Gällinge.

Polis, räddniongstjänst och ambulans skickas till platsen. Skadeläget är okänt. 10.44 Föraren, en man, kontrolleras av ambulans på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Polis är klar på plats.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 10:33

Pågående inbrott i villa i Hällingsjö.

Ägaren ser via kameralarm att minst två män försöker bryta sig in i villan via en altandörr. En granne ger sig till känna och skrämmer iväg tjuvarna som springer till skogs. Polis till platsen som börjar söka efter gärningsmännen med bl a hund. Efter en dryg timmes sök anträffas en av av männen som spårats med hund. I närheten anträffas även en väska som tas i beslag. Mannen, som är i 45-årsåldern, grips misstänkt för försök till inbrott. En person fortfarande på fri fot.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 03:37

Lastbil som kört i diket, Helsjövägen, Idala.

Polis skickas till Helsjövägen, där en lastbil kört i diket i samband med möte av en annan lastbil. Olyckan har inte medfört några personskador, men lastbilens släp har dragit med sig en telefonstolpe och ledningar. Driftansvariga för telefonbolaget skickas ut för att ta hand om stolpe samt ledningar. Det råder halt väglag på platsen. 17.33 Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket