facebook_pixelSödra Timmervik 114 Västra Götalands Län, Frändefors - hitta.se
Hitta.se

Södra Timmervik 114

462 94 Frändefors, Vänersborg Västra Götalands Län

Adress i Gestad i Frändefors i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Södra timmervik 114.

Hitta hit

En villa byggd 1990

På adressen finns en villa byggd 1990. Huset är 68 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Gestad.

Bolån i Frändefors - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Frändefors. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Frändefors

Tomten är ca 2903 kvadratmeter

Tomten, TIMMERVIK 2:177, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TIMMERVIK 2:177 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gestad

Människorna i Gestad

Människorna i Gestad

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Gestad bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (41%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 400 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 928 399 kronor i lån.

-6%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Södra timmervik 114 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 43% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+43%

Bostadsmarknaden i Gestad

Just nu finns 2 objekt till salu i Vänersborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

6 509 meter från adressen ligger Stjärnan Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (690 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gestad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 06:58

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

01.45 Grästorp, Inbrott Vid Södergatan är det ett okänt antal personer som anväder en bil som murbräcka när de backar in i Elons butik. Tjuvarna får med sig mobiltelefoner, läsplattor och laptops. De försdvinner från platsen i bilen som användes som murbräcka och en annan bil. Polisen spanar i området utan att finna varken tjuvar eller bilar. 02.50 Göteborg, brand Polis och räddningstjänst larmas till Tycho Brahes Gata i Bergsjön med anledninmg av att det ska brfinna i en lägenhet. Det visar sig vara torrkokning i ett kök och de boende släckte själva branden. Inga personskador. Ingen misstanke om brott. 03.46 Göteborg, stöld genom inbrott Vid Askims Industriväg griper väktare två personer, en man och en kvinna under pågående inbrott i Din Bil Siats lokaler. De hade krossat en ruta och tagit sig in i lokalen. De båda gripna överlämnas till polis.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 01:38

En familj som varit bortresta upptäcker att de blivit utsatta för ett inbrott i sin bostad.

Familj boendes på Hässlekullegatan som varit bortresta ett tag kom hem och upptäckte att någon tagit sig in i bostaden och sökt igenom denna. Det verkar som om gärningspersonen tagit sig in i bostaden genom altandörren, polis underrättad. Ingen gripen i nuläget.  

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 08:52

En frisörsalong på Kungsgatan i Trollhättan har blivit sönderslagen av en okänd gärningsman.

En anmälare uppav för polis att en okänd gärningsman slagit sönder en Frisörsalong på Kungsgatan i Trollhättan. Gärningsmannen skall därefter har gått in i Frisörsalongen och forsatt slå sönder inredningen i salongen. Därefter skall gärningsmannen lämnat platsen springandes. Polis söker gärningsmannen ingen gripen i nuläget.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeGestad

Brott jämfört med riket