facebook_pixelSunnerviksgatan 21A Västra Götalands län, Göteborg - hitta.se
Hitta.se

Sunnerviksgatan 21A

418 72 Göteborg, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Kyrkbyn i Göteborg i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sunnerviksgatan 21A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1955

Fastigheten på Sunnerviksgatan 21A är ett flerfamiljshus byggt 1955.

Bolån i Göteborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Göteborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Göteborg

Boendemiljön i Kyrkbyn

Boendemiljön i Kyrkbyn

I området kring Sunnerviksgatan 21 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (73%).

Boendemiljön i Kyrkbyn

Tre drönarbilder över Kyrkbyn

En drönare har flugit över Kyrkbyn och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Kyrkbyn från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Svartedalen, Göteborg
Eketrägatan
Sälöfjordsvallen
A C Lindblads gata

Människorna i Kyrkbyn

Människorna i Kyrkbyn

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Kyrkbyn bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 898 kr, vilket är 14% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 004 916 kronor i lån.

+14%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Sunnerviksgatan 21A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,4% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

L+70%

Bostadsmarknaden i Kyrkbyn

i Kyrkbyn pågår och planeras det för 334 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Tolered

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sunnerviksgatan. Snitthyran är 8 063 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

203 meter från adressen ligger Förskola Föräldrakooperativet Jätten.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Sommarvädersgatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Kvarterskrog Florens och Ataf's Mat & Prat i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (884 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (162 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Eriksberg, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kyrkbyn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 09:53

Vi får in ett larm om en man som blivit knivskuren. Två gripna.

Vi får in ett larm om en knivskuren man vid en bensinstation på Hjalmar Brantingsgatan. Mannen har blivit knivskuren i buken. Polis och ambulans åker till platsen. Den knivskurne mannen är vaken och talbar. Han förs kort efter med ambulans till sjukhus. Skadeläget är enligt uppgift allvarligt, men stabilt. Polis spärrar av platsen för teknisk undersökning. Det finns uppgifter och spår som pekar mot en lägenhet i närheten. Polis kan där gripa två personer misstänkta för försök till mord. Uppdatering kl. 10:16 Polis genomför dörrknackning i området och på den aktuella adressen. Lägenheten är avspärrad. De två gripna är män i 35- respektive 40-årsåldern. Uppdatering kl. 15:05 Polisen har i samband med dagens utredningsarbete kunnat gripa ytterligare en person i ärendet. Totalt är nu alltså tre män i 35-40-årsåldern gripna för försök till mord. Den knivskurne mannen är i 40-årsåldern och vårdas fortsatt på sjukhus. Läget är enligt uppgift fortsatt allvarligt, men stabilt. Mer detaljer i utredningen kan inte lämnas i nuläget. 

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 06:28

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

03.27 Göteborg, bilbrand På Rambergsvägen har en parkerad bil börjat brinna. Enligt räddningstjänsten fanns det spridningsrisk då bilen stod parkerad intill en bostad men man kunde förhindra att branden spred sig. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats av polisen. 03.37 Ulricehamn, stöld Vid Rasta Ulricehamn har 3-4 personer tagit sig in bak i en lastbil genom att skära sönder kapellet. Man har fått med sig cirka 15 vägghängda element från platsen. Lastbilschauffören har sett en liten lastbil samt en personbil på platsen i samband med stölden. Ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott i fordon har skrivits. 03.57 Göteborg, drograttfylleri m.m. På Sommarvädersgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 11:44

Inbrott på Lundbybadet.

Enligt väktare observerades en man som tagit sig på Lundbybadet. Väktaren uppfattade att mannen gjort inbrott på badet. Mannen flydde platsen på cykel i riktning mot Mc Donalds vid Wiesegrensplatsen. Oklart i nuläget om mannen fått med sig något gods från Lundbybadet. Polispatruller söker i området efter mannen.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
154%
SverigeKyrkbyn

Brott jämfört med riket