facebook_pixelKlubbgatan 6 Västra Götalands Län, Götene - hitta.se

Klubbgatan 6

533 34 Götene, Götene Västra Götalands Län

En villa byggd 1983

På adressen finns en villa byggd 1983. Huset är 154 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Kinne-Kleva Och Sil.

Bolån i Götene - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Götene. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Götene

Tomten är ca 1277 kvadratmeter

Tomten, RAJGRÄSET 3, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RAJGRÄSET 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kinne-Kleva Och Sil

Människorna i Kinne-Kleva Och Sil

Människorna i Kinne-Kleva Och Sil

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Kinne-Kleva Och Sil bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Götenes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 715 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 699 330 kronor i lån.

+13%

Skatteläget i Götene

För de som är folkbokförda på Klubbgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77% (0,12)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,492% (0,32)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,5% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+83%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Ford i området.

Toyota
Ford

Bostadsmarknaden i Kinne-Kleva Och Sil

Just nu finns 7 objekt till salu i Götene

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

1 030 meter från adressen ligger Ljungsbackens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (950 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stjälkaskogen, ligger ca fyra minuters gångväg (462 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kinne-Kleva Och Sil

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 11:36

Enligt SOS så har en lastbil och en personbil kolliderat vid Marum.

SOS uppgifter: Olycka mellan personbil och lastbil på länsväg 184,Munkatorp. Troligen sidokrock. Föraren av lastbilen har tagit sig ur fordonet, föraren av personbilen sitter kvar. Oklar skadebild. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om trafikläge. Polisen på plats .  Föraren av lastbilen misstänkt för rattfylleri. Olycksplatsen/trafiken avstängd. Ambulanshelikopter har landat på platsen. Oklart skadeläge. En skadad person från personbilen förs från platsen via helikopter, oklart till vilket sjukhus, oklart skadeläge. Ytterligare en person har körts med hjälp av ambulans till sjukhuset i Skövde, oklart skadeläge. Polisen har upprättat anmälan om vårdslöshet i trafik. Båda inblandade fordonen tas i beslag. Lastbilsföraren har inga kända personskador. Stor påverkan i trafiken, bärgning fortgår.     15:58 Uppdatering: Enligt uppgifter skall olycksplatsen vara där väg 184 ansluter till väg 49 i en t-korsning, nordväst om Skara. Polis har avfärdat alla misstankar gällande rattfylleri mot föraren av lastbilen.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 03:09

Trafikolycka på E6, Götene mellan lastbil och personbil.

SOS uppgifter: Olyckan ska enligt SOS ägt rum på E6, Brännebrona. Personbilen uppges ha voltat och ligga på taket. Två personer i personbilen, oklart skadeläge. Föraren av lastbilen är ute ur fordonet. Lastbilen ska även den ha hamnat på sidan i diket. Trafiken kan dock passera olycksplatsen i begränsad hastighet. Räddningstjänst, polis och ambulans larmas till platsen.   Polisen är ännu inte på plats. Räddningstjänst på plats, de kommer att stänga av trafiken i samband med räddningsarbetet. Kl 15.15 : Polis på plats. De båda som färdats i personbilen har nu omhändertagits av ambulanspersonal. Oklart skadeläge. Tungbärgare beställd till platsen. Kl.15.24: Två personer förs till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift från platsen ej allvarligt skadade. Rapport om vårdslöshet i trafik upprättas kopplad till föraren av personbilen. Kl 15.51: Trafik i södergående riktning släpps på igen. Kl 16.09: Trafiken släpps på växelvis. Dirigering pågår på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 04:02

Bilist och mopedist som har kolliderat, Nya staden.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Nya staden, där en bilist och en mopedist kolliderat. Mopedisten uppger smärtor i en axel, men skadeläget är okänt. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
SverigeKinne-Kleva Och Sil

Brott jämfört med riket