Planetvägen 11 Västra Götalands Län, Grimsås - hitta.se

Planetvägen 11

514 70 Grimsås, Tranemo Västra Götalands Län

Adress i Nittorp i Grimsås i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Planetvägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 1991

På adressen finns en villa byggd 1991. Huset är 107 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Nittorp.

29 nyinflyttade i grannskapet

Senaste året flyttade 29 personer in.

Grannkollen st

Håll koll på vilka som flyttar in i din trappuppgång eller villaområde med Grannkollen.

Grannkollen29 st

Tomten är ca 879 kvadratmeter

Tomten, MOGHULT 1:213, är mindre än andra tomter i området.

Det finns inga bygglovsansökningar registrerade på bostaden.

Boendemiljön i Nittorp

Området kring Planetvägen 11 består till 81% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda på 70- och 60-talet.

Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest hus i Sverige. En del hus är inspirerade av dansk arkitektur och vanliga byggnadsmaterial är mexitegel kombinerat med träpanel. Sextiotalshusen har ofta fasad i tegel, trä eller en kombination av båda materialen. En del hus är byggda i vinkel och har fönsterluckor för utsmyckning.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Planetvägen 11

Vad tycker du om Planetvägen 11?

Människorna i Nittorp

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Nittorp bor 48% kvinnor och 52% män. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Nittorp har 17% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 25% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 28% har endast grundskoleutbildning. 51% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 87%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 797 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 134 427 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-16%

Evenemang och nöjen i närheten av Nittorp

ticketmaster-logo
Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor körTranemo kyrka2019 M10 19Visa mer
Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor körReftele kyrka2019 M10 05Visa mer
DIN JÄVLA FEGIS!Åhaga2019 M05 03Visa mer
FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLAÅHAGA2019 M10 05Visa mer

Skatteläget i Tranemo

För de som är folkbokförda på Planetvägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,50(-0,15)

11,48(0,20)

0,242(0,00)

Summa

33,222(0,05)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 190% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+190%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Renault i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i Nittorp

Just nu finns 1 objekt till salu i Grimsås

  Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 3 671 kr/m2.
  Budgivningarna startar i snitt på 3 209 kr/m2 och går upp med 13.18 %.

  Skolor, grönområden, etc

  Det finns en förskola i närheten

  311 meter från adressen ligger Förskola Rönnhagen.

  Natur och fritid

  Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (448 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (58 meter) från adressen.

  Företagande

  Företagen i området är verksamma inom branscherna Industriautomation, Daghem, Förskolor & Fritidshem, Bensinstationer, Elektronik- & Optikindustrier och Husbilar, Husvagnar & Släpvagnar.

  Industriautomation
  Daghem, Förskolor & Fritidshem
  Bensinstationer
  Elektronik- & Optikindustrier
  Husbilar, Husvagnar & Släpvagnar

  Arbetsmarknaden i Nittorp

  Jobb i närheten

  Just nu finns det 49 lediga jobb i Tranemo, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Västra Götalands Län. Bland annat söker man:

  - Truckförare

  - Bibliotekarie

  - Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker

  - Butikssäljare, fackhandel

  - Informatör/Kommunikatör

  Exempel på företag som anställer just nu:

  - First Personalpartner AB

  - Tranemo Kommun , Folkbiblioteket

  - ARDAGH GLASS LIMMARED AKTIEBOLAG

  - Systembolaget AB

  - Tranemo Kommun , Medborgarservice och processtödsfunktion

  100%
  Västra Götalands LänTranemo

  Andel av jobben i länet

  Händelser och brott i närheten av Nittorp

  Uppdateringarna presenteras av Verisure

  Hemlarm för villa, lägenhet och radhus.  Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och Räkna ut ditt pris

  Advertisement

  Sammanfattning natt

  Rapporterat tisdagen den 19 mars kl 06:30

  Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

  Polisen har hanterat 47 ärenden i Jönköpings län mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan, och två personer har frihetsberövats i på grund av berusning. 23.12 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på E4 vid Ljungarum, Jönköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Det var en man i 40-årsåldern. Han blev misstänkt för drograttfylleri. 02.15 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på riksväg 26 vid Gislaved. I bilen fanns det två män och polisen reagerade på att de hade mycket gods som verkade vara stulet. Det handlade om verktyg, motorsågar, svetsar och andra redskap. Männen greps, misstänkta för stöld. Bilen beslagtogs. Männen är i 25- respektive 50-årsåldern. 05.29 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en garagelänga på Öxnehaga, Jönköping. Åtminstone två garage ska ha drabbats. I ett av dem hade det stulits fem bildäck, till ett okänt värde. Det är oklart om något ytterligare har stulits. Arbete pågår nu under morgonen med att få mer klarhet i ärendet. Utöver detta har polisen bland annat rapporterat några bilister för trafikbrott. Det har handlat om att köra ett avställt fordon och att man inte hade använt bilbälte. Polisen har också genomfört en mängd kontroller, på eget initiativ och efter larm till polisen, som inte har renderat i några brottsmisstankar.

  Trafikolycka, personskada

  Rapporterat måndagen den 18 mars kl 05:58

  En personbil har voltat på Länsväg 157 Limmared.

  Ambulans och räddningstjänst är på väg, i nuläget oklart gällande personskador. Föraren har enligt uppgifter från platsen tagit sig ut ur bilen.

  Sammanfattning natt

  Rapporterat lördagen den 16 mars kl 06:36

  Sammanfattning av nattens händelser.

  Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 45 händelser i Jönköpings län. Sex personer har gripits, alla misstänkta för stöldbrott (se nedan). En person misstänks för rattfylleri och fem personer har omhändertagits för fylleri eller narkotikapåverkan. Inga allvarliga våldsbrott har rapporterats. - 00:48 Polisen beordrades till ett industriföretag i Gnosjö efter att ett inbrottslarm utlösts. Väktare som var på plats strax efter att larmet utlöstes hade hittat ett krossat fönster och gods som verkade tillhöra företaget.   00:58 En av polispatrullerna som var på väg till platsen mötte en bil som kontrollerades. Efter att ha pratat med de fem personerna som befann sig i bilen uppstod misstanke om att de var inblandade i  inbrottet och de greps allihopa misstänkta för stöld genom inbrott. De gripna är alla män i åldrarna 25-35 år. De kommer förhöras och en åklagare beslutar sedan om de ska anhållas eller släppas. - 03:16 Polisen tog emot ett samtal om befarat inbrott på en byggarbetsplats i centrala Jönköping. En person var synlig på kameraövervakning. 03:25 Polis var på plats. Verktyg som misstänks komma från byggarbetsplatsen anträffades liggandes utanför byggarbetsplatsen. En man i 45-årsåldern befann sig på platsen och han greps misstänkt för stöld.   - 02:37 En polispatrull kontrollerade ett fordon och dess förare på Trädgårdsgatan i Jönköping. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och fick följa med till polisstationen för provtagning misstänks för rattfylleri. Föraren som är en man i 25-årsåldern misstänktes också vara påverkad av narkotika.

  Läs mer på Brottsplatskartan.se
  Grön pil
  58%
  SverigeNittorp

  Brott jämfört med riket