facebook_pixelStorgatan 35 Västra Götalands Län, Gullspång - hitta.se
Hitta.se

Storgatan 35

547 30 Gullspång, Gullspång Västra Götalands Län

Bolån i Gullspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gullspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gullspång

Boendemiljön i Amnehärad

Människorna i Amnehärad

Människorna i Amnehärad

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Amnehärad bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Gullspångs kommun (54år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 384 kr, vilket är 43% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 549 660 kronor i lån.

-43%

Här i Gullspång betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Storgatan 35 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,49% (0,84)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,212% (1,04)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+113%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Peugeot i området.

Toyota
Peugeot

Bostadsmarknaden i Amnehärad

Just nu finns 10 objekt till salu i Gullspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en gymnasieskola i närheten

573 meter från adressen ligger Förskola Lysmasken.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Introduktionsprogrammet Språkintroduktion (377 meter), som är en kommunal skola med ca 14 elever. Här har 69% av lärarna lärarexamen och det går fem elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Gullspång på Storgatan 26.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (121 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (130 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Amnehärad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 09:32

Flera rutor är krossade på en skola i Stora Valla

Polisen får samtal från en person som uppger att han hört glaskross från en skola i Stora Valla och när han tittar dit ser han hur 2-3 tre yngre personer springer från platsen. Polisen har varit på plats och de kan konstatera att ett 10-tal rutor är krossade och man kommer att skriva en anmälan om skadegörelse. I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 04:13

Två personbilar har sidokrockat vid hållplats Klockartorp längs E20 i Laxå.

En person ska ha nacksmärtor. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Patrull har upprättat en anmälan om vållande till kroppsskada.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 05:16

Personbil kör på älg, Gullspång.

På riksväg 26 i Gullspång har enligt SOS alarm en personbil kolliderat med en älg. I personbilen färdades två personer, airbags är utlöst oklart personskadeläge. Älgen avled i samband med kollisionen.  Polis, räddningstjänst och ambulans på väg till olycksplatsen.   16:29 Uppdatering. Föraren och passageraren i personbilen har klarat sig utan allvarliga skador . På platsen inväntas nu bärgare. Viss begränsning av trafik förbi platsen kan förekomma. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
69%
SverigeAmnehärad

Brott jämfört med riket