facebook_pixelBörselidstorpet 1 Västra Götalands län, Holsljunga - hitta.se

Börselidstorpet 1

512 64 Holsljunga, Svenljunga Västra Götalands län

Adress i Holsljunga i Holsljunga i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Börselidstorpet 1.

Hitta hit

Bolån i Holsljunga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Holsljunga. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Holsljunga

Tomten är ca 14033 kvadratmeter

Tomten, MOSSABO 1:4, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MOSSABO 1:4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Holsljunga

Människorna i Holsljunga

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

Här i Svenljunga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Börselidstorpet 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,35% (0,70)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,072% (0,90)

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters gångväg (1447 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Holsljunga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:57

Två bussar som kolliderat på Förläggarevägen Fritsla.

Polis och ambulans skickas till Förläggarevägen då två bussar har kolliderat. Enligt initiala uppgifter verkar olyckan inte ha medfört några personskador, men har orsakat problem i trafiken på plats. Det råder mycket halt väglag på olycksplatsen. 20.14När polis och ambulans kommer fram till platsen finns ingen av bussarna kvar. Polispatrull tar bort glassplitter från vägen, men lämnar därefter platsen utan åtgärd.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:02

Kvinna påkörd av billist på Roasjövägen, Sexdrega.

Enligt SOS Alarm har en kvinna blivit påkörd av en bilist på Roasjövägen i Sexdrega norr om Svenljunga. Bilisten avvek från olycksplatsen. Kvinnan hittades i diket av en inringare. Den påkörda kvinnan var enligt inringaren i chock och hade smärta i höften och bäcken. Polis på plats och ambulans på väg. 18:20 Uppdatering . Polis skriver anmälan om smitning från trafikolycka.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:57

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.57 Kinna, stöld genom inbrott och grovt hot mot tjänsteman Polisen larmas till Prästliden i Kinna med anledning av att två maskerade personer gör inbrott i ett garage. När polis kommer till platsen springer de två åt olika håll.Polispatrullen delar på sig och springer efter. En av tjuvarna hotar den ena polisen med ett tillhygge och polisen skjuter ett varningskott vilket gör att tjuven släpper tillhygget och kan gripas, han är 20 år. Den andre tjuven kommer undan och är inte gripen. 03.22 Åmål, bilbrand Vid Drottninggatan börjar det brinna i en parkerad bil. I samband med att branden startade sågs två personer lämna platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 05.18 Skövde, skadegörelse genom brand Vid Stationsvägen griper polisen två personer, en 18-årig kille och en 17-årig flicka som anlagt två bränder i två uppställda containers.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
47%
SverigeHolsljunga

Brott jämfört med riket