facebook_pixelMuraregatan 6A Västra Götalands Län, Kinna - hitta.se
Hitta.se

Muraregatan 6A

511 55 Kinna, Mark Västra Götalands Län

Adress i Kinna i Kinna i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Muraregatan 6A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Muraregatan 6A är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Kinna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kinna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kinna

Boendemiljön i Kinna

Boendemiljön i Kinna

I området kring Muraregatan 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (27%).

Wikipediafoton från närområdet

Kinna distrikt
Kinna köping
Marks kommun
Kinna församling

Människorna i Kinna

Människorna i Kinna

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Kinna bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 862 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 479 191 kronor i lån.

-31%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Muraregatan 6A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

S+45%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 16 objekt till salu i Kinna

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av muraregatan. Snitthyran är 5 588 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

199 meter från adressen ligger Snickargården förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Mor Kerstins Torg 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Kooperativet Ljuspunkten Eko i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (314 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (212 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Nordic Wellness Kinna, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kinna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bedrägeri

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 03:18

Man som fuskat vid förarprov, Tullkammaregatan, Göta.

Polis skickas till Trafikverket på Tullkammaregatan, där en man under förarprov misstänks ha fuskat genom någon form av kameranordning. Mannen har envarsgripits på plats. 15.15 Mannen, som är i 50-års åldern,  identifieras av polis. Han delges misstanke på plats gällande osann försäkran. Kameraanordningen tas i beslag, och polis häver envarsgripandet av mannen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 02:24

En singelolycka med personbil ska enligt SOS ha inträffat vid Svenljunga.

Olyckan ska enligt SOS inträffat på länsväg 154, Kolarp. Bilen har av okänd anledning ha voltat och hamnat i diket. Oklart då det gäller personskador. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. Kl 14.24: Polis på plats. Inga uppgifter om personskador. Inga brottsmisstankar i nuläget.

Stöld, försök

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 09:13

En man avbryter en pågående stöld av en ljusramp på sin bil.

En man i Viared ser två gärningspersoner som initialt ser ut att försöka stjäla hans skåpbil. Han lyckas dock skrämma iväg gärningspersonerna och larmar därefter polisen. Mannen har varningsljus, en så kallad saftblandare, på biltaket. Troligtvis var det denna som de försökte stjäla. Polis åker till platsen, men anträffar inte några gärningspersoner. Patrullen säkrar en del bevis på platsen och skriver en anmälan om försök till stöld.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeKinna

Brott jämfört med riket