facebook_pixelIdrottsvägen 4A Västra Götalands Län, Landvetter - hitta.se
Hitta.se

Idrottsvägen 4A

438 32 Landvetter, Härryda Västra Götalands Län

Adress i Landvetter i Landvetter i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Idrottsvägen 4A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2003

Fastigheten på Idrottsvägen 4A är ett flerfamiljshus byggt 2003.

Bolån i Landvetter - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Landvetter. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Landvetter

Boendemiljön i Landvetter

Människorna i Landvetter

Människorna i Landvetter

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Landvetter bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Härrydas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 994 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 564 288 kronor i lån.

-41%

Här i Härryda betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Idrottsvägen 4A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,62% (-1,03)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,342% (-0,83)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,4% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 30 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 18 objekt till salu i Landvetter

Just nu finns det 8 hyreslägenheter att byta till i närheten av idrottsvägen. Snitthyran är 7 155 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

128 meter från adressen ligger Stommens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Landvetter på Brattåstorget 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Landvetter Pizzeria och Restaurang Romas i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (407 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (310 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Nordic Wellness, mindre än en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Landvetter

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 04:40

Föraren av en personbil har slagt en cyklist.

Enligt uppgift från platsen har föraren av en personbil blivit arg och klivit ur bilen samt slagit till cyklisten i samband med att denne skulle korsa en väg. Det ska ha skett vid Kvibergsvägen i höjd med infarten till Kvibergs arena. Ambulans och polis har larmats till platsen. Cyklisten, en man i 50-årsåldern, var enligt uppgift vaken och på benen, men inte i skick att cykla vidare.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:27

På E6 mellan Åbromotet och Mölndalsbro är tre bilister inblandade i en olycka.

Olyckan har inträffat i södergående riktning och en person har åkt med ambulansen till sjukhus med nacksmärtor. Bärgning av bilarna pågår.

Brand

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 01:56

En verkstadslokal brinner i området Järnringen.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen där det skall vara en fullt utvecklad brand. Polis har stängt av vägen in till adressen som är Järnstångsvägen för att underlätta räddningsarbetet. Det beskrivs som en "aggressiv" rökutveckling och det är oklart exakt vad det är som brinner i nuläget. Inga personskador inrapporterade i nuläget. 14.25 Rökutveckningen från branden är nu mindre. Personer som befunnit sig i baraker intill brandplatsen är evakuerade. Det finns inga uppgifter om att branden medfört några personskador. Arbetet fortsätter på platsen. 14.42 Branden är under kontroll, men två fastigheter kommer att brinna ner. 15.44 Samtliga polispatruller har lämnat platsen. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott i samband med branden. 19.37 Branden kommer att utredas som allmänfarlig vårdslöshet. En person hade andats in rök, och fördes med ambulans till sjukhus.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
SverigeLandvetter

Brott jämfört med riket