facebook_pixelKantvägen 18B Västra Götalands län, Lilla Edet - hitta.se

Kantvägen 18B

463 34 Lilla Edet, Lilla Edet Västra Götalands län

Adress i Götaslätten i Lilla Edet i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kantvägen 18B.

Hitta hit

En villa byggd 1989

På adressen finns en villa byggd 1989. Huset är 133 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Götaslätten.

Bolån i Lilla Edet - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lilla Edet. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Lilla Edet

Tomten är ca 715 kvadratmeter

Tomten, SPETTET 3, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SPETTET 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götaslätten

Människorna i Götaslätten

Människorna i Götaslätten

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Götaslätten bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Lilla Edets kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 061 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 331 616 kronor i lån.

-11%

Här i Lilla edet betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kantvägen 18B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,37% (0,72)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 33,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 89% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+89%

Bilägande

Man kör gärna Mazda och Suzuki i området.

Mazda
Suzuki

Bostadsmarknaden i Götaslätten

i Götaslätten pågår och planeras det för 77 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 21 objekt till salu i Centralt

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

944 meter från adressen ligger Solrosen Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Supermarket Boströms på Göteborgsvägen 49.

Lockas man av restaurangbesök finns Lengroths Spel & Café och Restaurang Guldberget i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (578 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (550 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götaslätten

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:20

Lastbil och personbil som kolliderat på E45 i södergående riktning.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E45, där en personbil och en lastbil kolliderat i södergående riktning. Södergående är helt avstängd för trafik. Skadeläget är okänt. 18.36 Trafiken kommer att dirigeras om förbi olycksplatsen. 19.01 Två personer har färdats i personbilen, en kvinna och ett barn, och de är båda nu förda med ambulans samt ambulanshelikopter till sjukhus. Arbetet pågår fortsatt på olycksplatsen. 19.21 Personbilen och lastbilen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning i kommande utredning av trafikolyckan. 19.56 Bärgning har gjorts på platsen, och ett körfält är nu åter öppet för trafik. 20.38 Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:12

Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

00:17 Trollhättan. Tre gärningsmän har enligt uppgift tänt eld på tre parkerade bilar på Slåttervägen i Kronogården. Ytterligare två bilar har fått värmeskador i samband med detta. Inga gripna i nuläget.    00:28 Borås. Explosion på Ängsjövägen i Rydboholm. När patrull kom till platsen kunde det konstateras att dörren till en bostad var skadad av explosionen. Anmälan skrivs om allmänfarlig ödeläggelse. Ingen gripen i nuläget. Uppdatering 10:03 Borås. Polisens tekniker är på plats och har påbörjat en tekniskundersökning av platsen.    01:08 Göteborg. En man stoppas av polispatrull på Axel Odhners gata i Högsbo och misstanke uppstår om förberedelse till stöld av katalysatorer, varpå mannen grips. Vissa beslag säkras ur mannens fordon.   01:26 Göteborg. Tre bilar antändes på Byvädersgatan i Biskopsgården larm inkom genom SOS alarm. Branden misstänks vara anlagd varför en anmälan om skadegörelse genom brand är upptagen. Ingen gripen.     02:34 Falköping. Brand i bostadshus på Norra Kungsgatan i Floby. När patrullen kommer fram är lägenheten övertänd, efter samtal med räddningstjänsten uppstår misstankar om grov mordbrand, anmälan skrivs. En person gripen i nuläget.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
48%
SverigeGötaslätten

Brott jämfört med riket