facebook_pixelStrömsvägen 17 Västra Götalands Län, Lilla Edet - hitta.se
Hitta.se

Strömsvägen 17

463 32 Lilla Edet, Lilla Edet Västra Götalands Län

Ett flerfamiljshus byggt 1963

Fastigheten på Strömsvägen 17 är ett flerfamiljshus byggt 1963.

Bolån i Lilla Edet - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lilla Edet. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Lilla Edet

Boendemiljön i Hjärtum

Människorna i Hjärtum

Människorna i Hjärtum

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Hjärtum bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Lilla Edets kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 499 kr, vilket är 36% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 617 374 kronor i lån.

-36%

Här i Lilla edet betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Strömsvägen 17 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,37% (0,72)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 43% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+43%

Bostadsmarknaden i Hjärtum

i Hjärtum pågår och planeras det för 77 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 23 objekt till salu i Ström

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

397 meter från adressen ligger Förskolan Rödklövern.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Boströms på Göteborgsvägen 49.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Guldberget och Bens Burger i Lilla Edet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (329 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (96 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hjärtum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 9 april kl 01:38

Lastbil som vält i blåsten på Ödsmålsbron.

En lastbil har enligt uppgifter vält i blåsten på E6 Ödsmålsbron, lastbilen blockerar vägbanan. Inga uppgifter om personskador. Uppdatering 13:51 Lastbilen har enligt uppgift vinglat till och ej vält. Inga personskador eller skador på fordon.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 06:06

Vält grävmaskin vi Lunna på en åker, misstanke om rattfylleri. Möjligen har samma maskin varit involverad i flera olyckor.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till Lunna vid Ödsmål efter uppgifter om en vält grävmaskin på en åker. Föraren ska enligt uppgift från platsen finnas kvar i grävaren. Räddningstjänsten arbetar på platsen. Samtidigt kommer det uppgifter om att en grävmaskin redan vid ca kl 16.30 varit i Skredvikshamnen och under körning från platsen kört ner i diket mm. Det handlar troligen om samma grävmaskin. Vid det tillfället ska ett vittne talat med föraren som då upplevdes som påverkad. Ytterligare uppgifter talar om att grävmaskinen ska ha skadat fordon på en parkeringsplats för en matvaruaffär. Föraren av grävmaskinen körs med hjälp av polis till Kungälvs sjukhus för provtagning. Misstanke om rattfylleri. Inga kända personskador i övrigt. Utredningen får visa vad och vilka skador som grävmaskinisten orsakat under färd. Inga kända personskador för närvarande. Rättelse 19.30: Den tidigare händelsen 16.30-tiden var vid Skedhammarsviken. 

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 2 april kl 07:44

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23:44 Lilla Edet, skadegörelse genom brand. En bil brinner i Lödöse varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur branden startat i nuläget. Branden släcks och patrullen tar uppgifter för en anmälan samt kontaktar ägaren. Finns uppgifter om en annan bil som lämnat platsen strax innan branden startade som får kontrolleras. 23:45 Bengtsfors, trafikolycka. En personbil kör av vägen och krockar med ett träd varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. En person påträffas utanför bilen och uppgifter från platsen säger att det är en man samt att han är mycket allvarligt skadad. Mannen flygs med ambulanshelikopter till sjukhus i Örebro. Polisen hör vittnen, tar upp en anmälan samt tar bilen i beslag för en trafikteknisk undersökning. 00:57 Göteborg, skadegörelse genom brand. En bil brinner på Aprilgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och det är oklart i nuläget hur branden startat. Patrull kontaktar ägaren och en anmälan skrivs. 00:58 Göteborg, allmänfarlig vårdslöshet. Larm inkommer om en lägenhetsbrand på Friskväderstorget varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Visar sig att det börjat brinna på spisen i samband med matlagning. Bland annat har man försökt att släcka branden genom att kasta vatten på kokkärlen som innehöll olja av något slag vilket fick till följd att det tog sig ännu mer. De boende tog sig själva ut från lägenheten utan att någon har kommit till fysisk skada. Branden släcktes av räddningstjänst och polisen tog uppgifter för en anmälan. 03:03 Mölndal, stöld genom inbrott. En anmälare väcks av ett kameralarm och kan då se att någon är inne i hans bil i centrala Lindome. Larmar polisen som kommer till platsen men då är inga tjuvar kvar. Man kan se på kamerabilderna hur en okänd man tar delar från bilen. Tekniker kommer göra en platsundersökning under fredagen för att eventuellt säkra spår. Bilen som man tagit delar ifrån är en BMW. 03:28 Borås, misshandel. En man blir misshandlad i området Hulta av flera för honom okända personer. Oklart vad upprinnelsen till bråket skulle röra sig om. En patrull till platsen som tar uppgifter för en anmälan samt hör vittnen på platsen. Man har även säkrat spår som kommer att lämnas in för en teknisk undersökning. Mannen får uppsöka sjukhus då hans läpp spruckit i samband med misshandeln, ingen gripen i nuläget.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
48%
SverigeHjärtum

Brott jämfört med riket