facebook_pixelRestenäs 263B Västra Götalands län, Ljungskile - hitta.se
Hitta.se

Restenäs 263B

459 93 Ljungskile, Uddevalla Västra Götalands län

Ett kedjehus

På adressen finns ett kedjehus. Huset är 80 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Resteröd.

Bolån i Ljungskile - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungskile. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ljungskile

Tomten är ca 673 kvadratmeter

Tomten, RESTENÄS 2:249, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RESTENÄS 2:249 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Resteröd

Boendemiljön i Resteröd

I området kring Restenäs 263 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (15%).

Wikipediafoton från närområdet

Ulvesund, Uddevalla kommun
Resteröds församling

Människorna i Resteröd

Människorna i Resteröd

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Resteröd bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 51% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 996 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 661 526 kronor i lån.

-34%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Restenäs 263B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,4% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 76% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+76%

Bostadsmarknaden i Resteröd

i Resteröd pågår och planeras det för 53 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 35 objekt till salu i Resteröd/Restenäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

2 573 meter från adressen ligger Hemgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Laxbutiken i Ljungskile i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (577 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (82 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Resteröd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 09:08

Villainbrott i Sund.

Ägaren av ett hus i Sund ser via sitt kameralarm att det är tre personer i huset. Ägaren, som är en man, åker tillsammans med en annan man till platsen. Där konfronterar de tjuvarna och kan tillsammans envarsgripa en av dem. Den gripne är i 40-årsåldern. De andra två lyckas springa från platsen och nu söker polisen efter dem med bland annat polishund och helikopter. Tjuvarnas bil stod kvar på platsen och är tagen i beslag och bostaden är avspärrad för en teknisk undersökning. Oklart om de hann att få med sig något från bostaden. 11.25 Efter tips från allmänheten och polishund som spårat har även de två andra misstänkta männen kunnat gripas i skogen i närheten av Hässleröd. De gripna är i 30-35-årsåldern.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 06:46

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

21:12, Uddevalla, mord/dråp En kvinna påträffas död i en lägenhet i centrala Uddevalla. Det är oklart hur hon har avlidit. För att kunna avgöra om brott har begåtts har en förundersökning gällande mord alternativt dråp inletts. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning. En person som befann sig i lägenheten tillsammans med kvinnan greps intialt, men gripandet hävdes av åklagare 05:58. Den initiala brottsrubriceringen kan komma att förändras. Anhöriga är underrättade. Ingen mer information kan ges i nuläget. 00:20, Lill Edet, trafikbrott En patrull stoppar en bil som kör för fort på E45. Föraren är misstänkt för trafikbrott och patrullen omhändertar körkortet. 01:40, Skövde, stöld/inbrott  En anmälare ringer och uppger att en person befinner sig i ett förråd på en adress i området Aspö. En patrull åker till platsen och anträffar en man i 30-årsåldern. Mannen har en cykel som är anmäld stulen. Cykeln tas i beslag och en anmälan upprättas gällande stöld alternativt häleri. 03:48, Ale, brand Vi får larm om en bil som brinner på en parkeringsplats vid Kvarnvägen i Surte. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga personskador och ingen gripen. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 08:32

Skadegörelse på Coop i Lilla edet.

Personal på Coop i Lilla edet ringde polis då ungdomar kastat in fyrverkerier i butiken. Fyrverkerierna detonerade i butiken och smälte sönder servetter i butiken. Polis väg till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeResteröd

Brott jämfört med riket