facebook_pixelHangelösa Kungsängen 4 Västra Götalands Län, Lundsbrunn - hitta.se
Hitta.se

Hangelösa Kungsängen 4

533 92 Lundsbrunn, Götene Västra Götalands Län

Adress i Götene i Lundsbrunn i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hangelösa 4.

Hitta hit

En villa byggd 1902

På adressen finns en villa byggd 1902. Huset är 55 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lundsbrunn.

Bolån i Lundsbrunn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lundsbrunn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lundsbrunn

Tomten är ca 2431 kvadratmeter

Tomten, HANGELÖSA 11:32, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HANGELÖSA 11:32 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I området bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Götenes kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 084 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 801 299 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Götene

För de som är folkbokförda på Hangelösa 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77% (0,12)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,492% (0,32)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,6% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+59%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Lundsbrunn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

3 705 meter från adressen ligger Lundabyn Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (394 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (190 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 03:17

Trafikolycka tre personbilar på Wennerbergsvägen, Lidköping

Tre personbilar har kolliderat på Wennerbergsvägen i Lidköping. Det skall enligt uppgifter vara glashalt på platsen. Inga uppgifter om personskador, polis och räddningstjänst på väg till platsen.  

Brand

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 05:23

Via 112 inkommer larm om brand i ett Lägenhetshus i Brännebrona i Götene.

Larm via 112 om brand i ett lägenhetshus i Brännebrona i Götene. Polis, räddningstjänst och ambulans på väg till adressen. Skall röra sig om rökutveckling i källaren som spridit sig till första våningen, oklart i nuläget om det förekommer några lågor. Oklart om det finns någon i fastigheten och om skadeläge.   18:21 Uppdatering Polis och räddningstjänst är på plats. Banden lokaliserades i källaren inga skadade i samband med branden.   20:40 Uppdatering. Polis skriver anmälan om mordbrand.

Bedrägeri

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 04:19

En äldre kvinna har blivit utsatt för bedrägeri (Åldningsbrott) i Lidköping.

En ca 70 år gammal kvinna  blir uppringd av en som sa att han ringde från Telia. Enligt mannen så skulle offret ha betalt för mycket i en telefonräkning och nu skulle Telia kompensera henne med en ny telefon som bara kostade 10 kr. Något senare anländer en man i bil till hemadressen, ber maken (75 år) till kvinnan om ett bankkort som betalning och när han får det så försvinner han omgående från platsen. Oklart om man kommit över kod mm. Polis åker till platsen för att ta upp anmälan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket