facebook_pixelHangelösa Kungsängen 4 Västra Götalands Län, Lundsbrunn - hitta.se
Hitta.se

Hangelösa Kungsängen 4

533 92 Lundsbrunn, Götene Västra Götalands Län

Adress i Götene i Lundsbrunn i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hangelösa 4.

Hitta hit

En villa byggd 1902

På adressen finns en villa byggd 1902. Huset är 55 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lundsbrunn.

Bolån i Lundsbrunn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lundsbrunn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lundsbrunn

Tomten är ca 2431 kvadratmeter

Tomten, HANGELÖSA 11:32, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HANGELÖSA 11:32 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I området bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Götenes kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 084 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 801 299 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Götene

För de som är folkbokförda på Hangelösa 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77% (0,12)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,492% (0,32)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,6% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+59%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 8 objekt till salu i Lundsbrunn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

3 705 meter från adressen ligger Lundabyn Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (394 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (190 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 08:54

Tre personbilar är inblandade i en olycka i korsningen Brogårdsvägen/Gråbrödragatan. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 06:03

Två persombilar i sidokollision, Odengatan / Vättlösavägen.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Odengatan / Vättlösavägen, där en sidokollision mellan två personbilar inträffat. Inblandade i olyckan uppger smärtor i nacke och rygg. 18.32  En av förarna, en man, har blåst positivt för alkohol. Bilen han kört är avställd och belagd med körförbud. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning. Den andre föraren, även det en man, uppgav smärtor i nacke. Han fördes med ambulans till sjukhus.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 07:14

Personbil och lastbil som kolliderat, E20 Götene.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till E20 Götene, där en lastbil och en personbil kolliderat. Skadeläget är okänt. 21.16 En person fördes med ambulans till sjukhus. Polis är klar på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket