facebook_pixelÖstra Jonsängsvägen 34 Västra Götalands Län, Munkedal - hitta.se
Hitta.se

Östra Jonsängsvägen 34

455 31 Munkedal, Munkedal Västra Götalands Län

Adress i Foss i Munkedal i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Östra jonsängsvägen 34.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Östra Jonsängsvägen 34 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Munkedal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Munkedal. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Munkedal

Boendemiljön i Foss

Boendemiljön i Foss

I området kring Östra jonsängsvägen 34 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (58%).

Wikipediafoton från närområdet

Foss församling
Kviströms naturreservat
Kviström
Foss distrikt

Människorna i Foss

Människorna i Foss

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Foss bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Munkedals kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 525 kr, vilket är 50% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 214 257 kronor i lån.

-50%

Här i Munkedal betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Östra jonsängsvägen 34 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 2,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,63% (1,98)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

35,352% (2,18)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 19% fler röster än riksgenomsnittet.

S+19%

Bostadsmarknaden i Foss

i Foss pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 15 objekt till salu i Munkedal

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

130 meter från adressen ligger Älgens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Strömstadsvägen 3.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (497 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (44 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Foss

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 11:29

En bil har voltat på länsväg 174 vid Dingle. Föraren uppges vara ute ur bilen. I övrigt inga uppgifter om skadeläget.

Larmet har kommit in från SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Uppdatering kl. 11:52 Föraren uppges ha fått sladd på bilen. Inga allvarliga skador. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 06:46

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

21:12, Uddevalla, mord/dråp En kvinna påträffas död i en lägenhet i centrala Uddevalla. Det är oklart hur hon har avlidit. För att kunna avgöra om brott har begåtts har en förundersökning gällande mord alternativt dråp inletts. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning. En person som befann sig i lägenheten tillsammans med kvinnan greps intialt, men gripandet hävdes av åklagare 05:58. Den initiala brottsrubriceringen kan komma att förändras. Anhöriga är underrättade. Ingen mer information kan ges i nuläget. 00:20, Lill Edet, trafikbrott En patrull stoppar en bil som kör för fort på E45. Föraren är misstänkt för trafikbrott och patrullen omhändertar körkortet. 01:40, Skövde, stöld/inbrott  En anmälare ringer och uppger att en person befinner sig i ett förråd på en adress i området Aspö. En patrull åker till platsen och anträffar en man i 30-årsåldern. Mannen har en cykel som är anmäld stulen. Cykeln tas i beslag och en anmälan upprättas gällande stöld alternativt häleri. 03:48, Ale, brand Vi får larm om en bil som brinner på en parkeringsplats vid Kvarnvägen i Surte. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga personskador och ingen gripen. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Rån väpnat

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 03:14

En man gripen efter rån mot butik i Färgelanda.

Polis larmas till en butik för byggmaterial vid Krämarvägen. Enligt uppgifter som lämnats till SOS så ska någon ha blivit utsatt för ett rån på platsen, troligen personal i butiken. Inga uppgifter om personskador men gärningsmannen uppges ha varit beväpnad med kniv och hotat med kniven. Gärningsmannen uppges även ha fått med sig ett antal olika varor från butiken. Han ska sedan ha lämnat butiken till fots och personal ska ha följt efter honom. Personalen lyckas stoppa mannen och även avväpna gärningsmannen, då det gällert kniven. Personalen håller sedan kvar gärningsmannen i avvaktan på att polis anländer. Polispatruller anländer till platsen och mannen överlämnas till polis. Den gripne är troligen påverkad av narkotika och misstänks utöver rån för narkotikabrott. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
56%
SverigeFoss

Brott jämfört med riket