facebook_pixelKnut Håkmars Gränd 6B Västra Götalands län, Sätila - hitta.se

Knut Håkmars Gränd 6B

511 69 Sätila, Mark Västra Götalands län

Adress i Lygnern i Sätila i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Knut Håkmars Gränd 6B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2007

Fastigheten på Knut Håkmars Gränd 6B är ett flerfamiljshus byggt 2007.

Bolån i Sätila - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sätila. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Sätila

Boendemiljön i Lygnern

Boendemiljön i Lygnern

Området kring Knut Håkmars Gränd 6 består till 61% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1990-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Fartygstrafik på Lygnern
Sätila kyrka
Kammarsjön, Västergötland
Sätila

Människorna i Lygnern

Människorna i Lygnern

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Lygnern bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (62%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 273 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 957 708 kronor i lån.

-25%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Knut Håkmars Gränd 6B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 23,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 41% fler röster än riksgenomsnittet.

C+41%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Lygnern

i Lygnern pågår och planeras det för 16 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 17 objekt till salu i Lygnern

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

6 381 meter från adressen ligger Hyssna förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Båthuset och Lygnern SPA i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (626 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (134 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lygnern

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:05

På Backa Gata i Kinna grips två personer i anslutning till en stulen bil.

Bilen står fastkörd i ett dike och i närheten anträffas en man och en kvinna gående från platsen. Båda misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grips. Bilen tagen i beslag för en teknisk undersökning.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 08:20

två personbilar kolliderar på Göteborgsvägen, Kungsbacka

Två bilar har kolliderat på Göteborgsvägen i Kungsbacka. Ambulans, räddningstjänst samt polis på plats. En person skall ha blivit skadad, vaken och talbar. Viss begränsad framkommlighet för trafik på platsen.   08:32 Uppdatering. En av förarna körde en bil som hade körförbud och rapporterades för detta, samma man hade ej heller anpassat avståndet till framförvarande fordon. Polis skriver anmälan om trafikbrott med anledning av detta.  

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:57

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.57 Kinna, stöld genom inbrott och grovt hot mot tjänsteman Polisen larmas till Prästliden i Kinna med anledning av att två maskerade personer gör inbrott i ett garage. När polis kommer till platsen springer de två åt olika håll.Polispatrullen delar på sig och springer efter. En av tjuvarna hotar den ena polisen med ett tillhygge och polisen skjuter ett varningskott vilket gör att tjuven släpper tillhygget och kan gripas, han är 20 år. Den andre tjuven kommer undan och är inte gripen. 03.22 Åmål, bilbrand Vid Drottninggatan börjar det brinna i en parkerad bil. I samband med att branden startade sågs två personer lämna platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 05.18 Skövde, skadegörelse genom brand Vid Stationsvägen griper polisen två personer, en 18-årig kille och en 17-årig flicka som anlagt två bränder i två uppställda containers.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeLygnern

Brott jämfört med riket