facebook_pixelEriksvägen 15 Västra Götalands län, Sävedalen - hitta.se
Hitta.se

Eriksvägen 15

433 62 Sävedalen, Partille Västra Götalands län

Adress i Ugglum i Sävedalen i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Eriksvägen 15.

Hitta hit

En villa byggd 1958

På adressen finns en villa byggd 1958. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ugglum.

Värderingen är 48 153 kr/m²

Villan på Eriksvägen 15 värderas till ca 6 260 000 kr (48 153 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

6 260 000 kr

Bolån i Sävedalen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sävedalen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sävedalen

Tomten är ca 592 kvadratmeter

Tomten, UGGLUM 189:21, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten UGGLUM 189:21 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ugglum

Människorna i Ugglum

Människorna i Ugglum

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Ugglum bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Partilles kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 898 kr, vilket är 32% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 110 573 kronor i lån.

+32%

Här i Partille betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Eriksvägen 15 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,96% (-1,69)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

31,682% (-1,49)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,4% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 114% fler röster än riksgenomsnittet.

L+114%

Bostadsmarknaden i Ugglum

i Ugglum pågår och planeras det för 529 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Sävedalen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Eriksvägen. Snitthyran är 7 064 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

468 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan Ek Förening.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willys Sävedalen på Göteborgsvägen 88.

Lockas man av restaurangbesök finns Österkök Catering & Takeaway och USA today Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (219 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (135 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ugglum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 06:37

På E20 vid Partillemotet har en bilist kört in i en bergvägg.

Polis, ambulans samt räddningstjänst är larmade till platsen. För närvarande är skadeläget oklart. 18.55 Inga personskador. Polisen kör hem föraren till hans bostad.

Rån

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 06:21

Butik rånad, Västra Annebergsvägen.

Polis skickas till Västra Annebergsvägen där en butik rånats. Tre gärningsmän med kniv har hotat till sig tobak och paket från postombudet, och försvinner därefter från platsen i bil. En person i butiken har blivit slagen i huvudet i samband med rånet, men ingen ambulans behövs till platsen. Under rånet har det inte befunnit sig några kunder i butiken. Polis arbetar på platsen med informationsinhämtning. 19.16 Polis har genomför kontroller av fordon, men de misstänkta är inte anträffade. Händelsen rubriceras som grovt rån.

Rån väpnat

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 09:39

Rån med kniv mot bensinstation.

Polisen får in uppgifter om att en ensam gärningsman ska ha kommit in på Circle K vid Göteborgsvägen, hotat med kniv och begärt att få tobak. Oklart om han fått med sig något från rånet. Inga uppgifter om personskador.   Mannen ska sedan ha lämnat butiken till fots i riktning upp mot Folkets hus. Rånet uppges ha inträffat ca tre minuter före det att polisen får vetskap. Polis larmas till platsen. Flera polispatruller söker i närområdet efter en man i 25-årsåldern. Ännu har ingen gripits. Kl 21.34: Första polispatrull på brottsplatsen. Kl 21.42: Polisen har stoppat en man som kan vara gärningsmannen vid Björnebergsväg. Polisen har bla hittat tobaksvaror på mannen som troligen kommer från rånet. Han ska även ha kastat ifrån sig en kniv, så allt pekar på att det är rätt person. Mannen grips. Möjligen kan samma man misstänks för ytterligare rån mot samma butik tidigare under januari månad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeUgglum

Brott jämfört med riket