facebook_pixelEriksvägen 20 Västra Götalands län, Sävedalen - hitta.se
Hitta.se

Eriksvägen 20

433 62 Sävedalen, Partille Västra Götalands län

Adress i Ugglum i Sävedalen i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Eriksvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1938

På adressen finns en villa byggd 1938. Huset är 113 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ugglum.

Värderingen är 61 327 kr/m²

Villan på Eriksvägen 20 värderas till ca 6 930 000 kr (61 327 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

6 930 000 kr

Bolån i Sävedalen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sävedalen. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sävedalen

Tomten är ca 769 kvadratmeter

Tomten, UGGLUM 188:5, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten UGGLUM 188:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ugglum

Människorna i Ugglum

Människorna i Ugglum

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Ugglum bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Partilles kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 898 kr, vilket är 32% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 110 573 kronor i lån.

+32%

Här i Partille betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Eriksvägen 20 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,96% (-1,69)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

31,682% (-1,49)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,4% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 114% fler röster än riksgenomsnittet.

L+114%

Bostadsmarknaden i Ugglum

i Ugglum pågår och planeras det för 451 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Ugglum

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Eriksvägen. Snitthyran är 8 225 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

441 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan Ek Förening.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willys Sävedalen på Göteborgsvägen 88.

Lockas man av restaurangbesök finns Österkök Catering & Takeaway och USA today Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (228 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (143 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ugglum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 04:13

En trafikolycka melan en fotgängare och en lastbil har enligt SOS inträffat vid Björkekärr.

Olyckan ska enligt SOS ha inträffat vid Träkilsgatan. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Oklart skadeläge.   Kl 15.06: Polis på plats. Fotgängaren är en äldre kvinna som körs till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll, oklart skadeläge. Lastbilen är en sk lätt lastbil, bilen beslagtagen för teknisk undersökning. Föraren av den lätta lastbilen misstänks för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Anmälan upprättad.  

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 03:16

En trafikolycka melan en fotgängare och en lastbil har enligt SOS inträffat vid Björkekärr.

Olyckan ska enligt SOS ha inträffat vid Träkilsgatan. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Oklart skadeläge.   Kl 15.06: Polis på plats. Fotgängaren är en äldre kvinna som körs till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll, oklart skadeläge. Lastbilen är en sk lätt lastbil, bilen beslagtagen för teknisk undersökning. Oklart om det finns några brottsmisstankar.  

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 09:14

Man misshandlad, en misstänkt gripen, Björkekärr.

Polis skickas till Smörslottsgatan, där två män uppges ha bråkat. En av männen ska nu ligga på marken. Flera anmälare ser hur gärningsmannen går från platsen, och kan lämna uppgifter om var han befinner sig till polis på väg fram till platsen.  han anträffas av polis och grips som misstänkt för misshandel. Ambulans kontrollerar den misshandlade mannen, som är vaken och talbar. 10.18 Polis har hållit förhör med den misshandkade mannen, och kör honom därefter till sjukhus.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeUgglum

Brott jämfört med riket