facebook_pixelVisthusvägen 2 Västra Götalands län, Skövde - hitta.se
Hitta.se

Visthusvägen 2

541 55 Skövde, Skövde Västra Götalands län

Adress i Skultorp i Skövde i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Visthusvägen 2.

Hitta hit

Bolån i Skövde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skövde. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skövde

Tomten är ca 994 kvadratmeter

Tomten, SKULTORP 2:173, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKULTORP 2:173 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skultorp

Människorna i Skultorp

Människorna i Skultorp

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Skultorp bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (2%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 43% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 39 745 kr, vilket är 46% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 345 647 kronor i lån.

+46%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Visthusvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 19% fler röster än riksgenomsnittet.

M+19%

Bostadsmarknaden i Skultorp

Just nu finns 15 objekt till salu i Skulltorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

442 meter från adressen ligger Bäckagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Skultorp på Klagstorpsvägen 6.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1099 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (98 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skultorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat tisdagen den 27 april kl 07:12

Brand i förråd, Idrottsgatan.

Polis skickas till Idrottsgatan där det är rökfyllt i ett lägenhetshus efter brand i ett förråd. 

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 27 april kl 06:48

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

02.00 Falköping, mordbrand. En skolbyggnad på Skolgatan brinner och enligt vittnen skall den vara helt övertänd. Räddningstjänst påbörjar släckningsarbetet och polis börjar hålla förhör med vittnen på platsen. Oklart hur branden har startat i skrivande stund. Enligt uppgifter från platsen går det inte att rädda skolbyggnaden då den var helt övertänd. En teknisk undersökning kommer att utföras så fort man anser att släckningsarbetet samt platsen bedöms som säker, ingen gripen i nuläget. 03.48 Falköping, inbrottsstöld. Ett vittne hör hur någon slår med något tillhygge mot något på en byggnad i närheten av Danska Vägen varför polis beger sig till platsen då det finns misstankar om pågående inbrott. Vittnet ser även hur två personer lämnar platsen bärandes på något och försvinner sedan från området. Patrullen får syn på personerna som kastar ifrån sig väskan och springer sedan åt var sitt håll. Man söker av närområdet men man hittar inte på någon som kan sättas i samband med händelsen. Patrullen kontrollerar byggnaden och kan där konstatera att det varit inbrott genom att man slagit ut en ruta för att sedan ta sig in i byggnaden. I väskan påträffades bland annat en bärbar dator.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 26 april kl 06:41

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

21.46 Brand, Östermalm, Skövde. Polis och räddningstjänst larmas till Kurortsvägen, där det brinner i en container. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt. 01.41 Stöld genom inbrott, Storegårdsvägen, Mariestad. Polis skickas till platsen, där inbrottslarm lösts ut från en byggnad. På plats konstateras att en murbräcka använts för att krossa entrén, och att man därigenom tagit sig i byggnaden. Någon person finns dock inte kvar på plats när väktare och polis anländer. Polis spårar i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. Troligen har motorsågar tillgripits. 01.48 Stöld, Hälsogatan, Alingsås. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående katlaysatorstöld från en bil. Två gärningspersoner uppges därefter lämna i bil, riktning in mot stan. Denna anträffas dock inte av polis. En katalysator bekräftas vara tillgripen på platsen. En anmälan om stöld skrivs. 02.02 Stöld av elcykel, Grimmered, Göteborg. En anmälare ringer polis och uppger att två män tillgripit anmälarens elcykel. De har därefter lämnat platsen, en av männen på cykeln och den andre på en moped. Polispatrull på väg fram till platsen får syn på de båda männen, och de stoppas för kontroll. Cykeln lämnat tillbaka till anmälaren, och de båda männen är nu misstänkta för stöld. En av dem tas med av polis enligt lagen om berusade personer. Han är även misstänkt för narkotikabrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeSkultorp

Brott jämfört med riket