facebook_pixelHagenvägen 36 Västra Götalands län, Sparsör - hitta.se
Hitta.se

Hagenvägen 36

513 50 Sparsör, Borås Västra Götalands län

Adress i Sparsör i Sparsör i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hagenvägen 36.

Hitta hit

En villa byggd 1949

På adressen finns en villa byggd 1949. Huset är 46 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sparsör.

Bolån i Sparsör - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sparsör. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sparsör

Tomten är ca 995 kvadratmeter

Tomten, HOVALIDA 1:9, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOVALIDA 1:9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sparsör

Människorna i Sparsör

Människorna i Sparsör

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Sparsör bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 946 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 149 012 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Hagenvägen 36 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+47%

Bostadsmarknaden i Sparsör

i Sparsör pågår och planeras det för 73 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Gingri

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

308 meter från adressen ligger Kröklingegårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (197 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sparsör

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 24 januari kl 08:03

Godmorgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser.

00.23 Misshandel, Borås. En kvinna blir slagen av en man, som därefter lämnar platsen. Polis anträffar strax därefter mannen, och han grips som misstänkt för misshandel. Han är nu anhållen. Mannen och kvinnan är inte okända för varandra. 23.12 Singelolycka, E20 Leksberg, Mariestad . Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till E20 där en singelolycka inträffat. Förare och passagerare förs med ambulans till sjukhus, och bilen bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 02.56 Stöld/inbrott, Magasinsgatan, Hjo . Polis och väktare åker till platsen, efter att flertalet larm lösts ut från en restaurang/krog. När man anländer till platsen finns ingen misstänkt kvar, och två gärningsmän har lämnat platsen till fots. Ingen av dem anträffas. 23.27 Grov misshandel, Kungshamn. Polis larmas till en lägenhet i Kungshamn, efter samtal om en knivskuren man. På plats i lägenheten anträffas två män, som känner varandra, mellan vilka det varit bråk. Båda har skador, och båda grips som misstänkta samt målsägare gällande grov misshandel. En av dem kontrollerades för sina skador på sjukhus, men har inte behövt stanna för fortsatt vård. 04.50 Rån, Arendalsvägen, Göteborg. En man tankar på en mack, och i samband med det kommer det fram två män med vapen, som tvingar till sig mannens bil. Samtidigt tillgriper de även hans mobil samt plånbok. Bilen spåras och anträffas Alafors. Den bärgas för en teknisk undersökning. Ingen av gärningsmännen anträffas dock. Händelsen har inte medfört några fysiska personskador. Händelsen rubriceras som grovt rån samt vapenbrott.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:48

Två personbilar är involverade i en olycka på Olovsholmsgatan. Inga uppgifter som skador.

Larmet kommer in via SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis på väg. Uppdatering kl. 08:20 Fortsatt inga uppgifter om skadeläget. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 01:03

På länsväg 183 inträffar en olycka mellan en bil och en lastbil i en T-korsning.

Föraren av personbilen blir påkörd från sidan av lastbilschauffören vid en T-korsning. Föraren av personbilen flygs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset, tillstånd okänt. Båda fordonen bärgas från platsen. Tills dess att detta är klart är polisen på plats och dirigerar trafiken. Polisen kommer att utreda olyckan som vårdslöshet i trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeSparsör

Brott jämfört med riket