facebook_pixelLindgatan 11A Västra Götalands Län, Svenljunga - hitta.se
Hitta.se

Lindgatan 11A

512 52 Svenljunga, Svenljunga Västra Götalands Län

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Lindgatan 11A är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Svenljunga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svenljunga. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Svenljunga

Boendemiljön i Svenljunga-Ullasjö

Människorna i Svenljunga-Ullasjö

Människorna i Svenljunga-Ullasjö

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Svenljunga-Ullasjö bor 39% kvinnor och 61% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Svenljungas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 15% har gymnasieutbildning och 43% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 750 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 333 002 kronor i lån.

-38%

Här i Svenljunga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lindgatan 11A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,35% (0,70)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,072% (0,90)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 29% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+29%

Bostadsmarknaden i Svenljunga-Ullasjö

Just nu finns 1 objekt till salu i Svenljunga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

246 meter från adressen ligger Torsgårdens Daghem.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum på Kinnagatan 3.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (496 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (142 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Träna i Svenljunga, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Svenljunga-Ullasjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 12:30

Bilist och motorcyklist som kolliderat, Järnvägsgatan / Rydins väg.

Polis skickas till Järnvägsgatan / Rydins väg, där en motorcyklist och en bilist kolliderat. Föraren av motorcyklisten  uppger smärta i ett ben. 13.08 Föraren av motorcykeln har inte behövt uppsöka vård i samband med händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 26 mars kl 05:18

Buss och personbil som kolliderat, väg 154 Axelfors, Revesjö.

Polis skickas till väg 154 Axelfors, där en buss och personbil kolliderat i en korsning. Det finns initialt inga uppgifter om att olyckan medfört några personskador, men det råder mycket trafik på platsen. 17.16 Olyckan har medfört skador på räcket. Föraren av personbilen, en man, uppger smärta i nacke, men kommer själv att uppsöka vård. Olyckan rubriceras som vårdslöshet i trafik. Polis är klar på plats.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 26 mars kl 06:32

Detta är en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler under kvällen tjänstgör Anna Göransson.

22:47 Grovt vapenbrott, Storgatan, Tranemo. Polis larmades till Storgatan i Tranemo med anledning av att inringare hört skottlossning. Enligt uppgifter till polisen skall det ha varit skottlossning på platsen och två bilar skall ha lämnat i hög hastighet. Polis på plats kunde konstatera att något typ av vapen hade avfyrats och kunde därmed konstatera att  skottlossning skett på platsen. Polisen skrev anmälan om grovt vapenbrott och genomförde spårsäkring på platsen. Vidare har polisen arbetat med att söka eventuella målsägare och vittnen till händelsen.   23:49 Grov misshandel, Madängsgatan, Göteborg Polis fick larm om två män som misshandlar en tredje man med tillhygge. På plats anträffade polis målsägaren en man i 40-årsåldern som blödde kraftigt från ansiktet men var vid medvetande, polisen kunde snabbt gripa två misstänkta gärningsmän en i 30-årsåldern och en i 50-årsåldern. Polisen arbetade på platsen med att säkra bevisning och höra vittnen till händelsen. Anmälan om grov misshandel upprättades.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
47%
SverigeSvenljunga-Ullasjö

Brott jämfört med riket