facebook_pixelBrittgården 6 Västra Götalands Län, Tibro - hitta.se

Brittgården 6

543 37 Tibro, Tibro Västra Götalands Län

Adress i Tibro i Tibro i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brittgården 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1967

Fastigheten på Brittgården 6 är ett flerfamiljshus byggt 1967.

Bolån i Tibro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tibro. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Tibro

Boendemiljön i Tibro

Människorna i Tibro

Människorna i Tibro

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Tibro bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Tibros kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 34%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 350 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 344 584 kronor i lån.

-40%

Skatteläget i Tibro

För de som är folkbokförda på Brittgården 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 43% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+43%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Toyota i området.

Suzuki
Toyota

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 4 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Tibro

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 020 meter från adressen ligger Förskola Gläntan.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Tibro på Allétorget 8.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang China och Millners i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (370 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (131 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tibro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 03:09

Trafikolycka på E6, Götene mellan lastbil och personbil.

SOS uppgifter: Olyckan ska enligt SOS ägt rum på E6, Brännebrona. Personbilen uppges ha voltat och ligga på taket. Två personer i personbilen, oklart skadeläge. Föraren av lastbilen är ute ur fordonet. Lastbilen ska även den ha hamnat på sidan i diket. Trafiken kan dock passera olycksplatsen i begränsad hastighet. Räddningstjänst, polis och ambulans larmas till platsen.   Polisen är ännu inte på plats. Räddningstjänst på plats, de kommer att stänga av trafiken i samband med räddningsarbetet. Kl 15.15 : Polis på plats. De båda som färdats i personbilen har nu omhändertagits av ambulanspersonal. Oklart skadeläge. Tungbärgare beställd till platsen. Kl.15.24: Två personer förs till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift från platsen ej allvarligt skadade. Rapport om vårdslöshet i trafik upprättas kopplad till föraren av personbilen. Kl 15.51: Trafik i södergående riktning släpps på igen. Kl 16.09: Trafiken släpps på växelvis. Dirigering pågår på platsen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 07:30

Larm om bostadsbrand i Karleby.

07.05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad i Karleby med anledning av en brand. Enligt initiala uppgifter ska ett larmföretag sett att det var rökutveckling i bostaden. 07.55 Rökutvecklingen berodde på ett baksug från en vedkamin. Ingen person ska ha befunnit sig i bostaden. Bostadsinnehavaren är meddelad om händelsen. 08.19 Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 10 november kl 09:20

Kvinna gripen för grov misshandel.

20:38 Polis och ambulans larmades till centrala Vadstena med anledning av ett bråk i en bostad. När polispatrull kom till platsen visade det sig att en kvinna i 35-årsåldern fått en sårskada i ena armen och ett slag i ansiktet. Hon fördes till sjukhus med ambulans för en kontroll - initialt inte allvarligt skadad. I anslutning till bostaden kunde polisen gripa en kvinna i 20-årsåldern. Hon är i nuläget misstänkt för grov misshandel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
67%
SverigeTibro

Brott jämfört med riket