facebook_pixelLunnegatan 3 Västra Götalands Län, Tidan - hitta.se
Hitta.se

Lunnegatan 3

549 31 Tidan, Skövde Västra Götalands Län

Adress i Götlunda i Tidan i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lunnegatan 3.

Hitta hit

En villa byggd 1928

På adressen finns en villa byggd 1928. Huset är 110 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Götlunda.

Bolån i Tidan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidan. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Tidan

Tomten är ca 1559 kvadratmeter

Tomten, LUNNE 2:17, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LUNNE 2:17 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götlunda

Människorna i Götlunda

Människorna i Götlunda

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Götlunda bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 53% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 355 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 327 301 kronor i lån.

-21%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Lunnegatan 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Götlunda

Just nu finns 3 objekt till salu i Tidan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

836 meter från adressen ligger Tidans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tidan på Vårlundavägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (135 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (669 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götlunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 06:16

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

00.55 Skara, rattfylleri m.m. Vittnen ringer om en vinglig färd med bil mellan Skara och Skövde. Polis larmas ut som kan stoppa bilen. Föraren, en man i 20-årsåldern, grips då man hittar misstänkt narkotika i bilen. Han rapporteras för drograttfylleri, narkotikabrott samt olovlig körning. I bilen färdades även två kvinnor som misstänks för eget bruk av narkotika. 02.54 Götene, brand I Hangelösa har det av okänd anledning börjat brinna i ett torp. Räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Torpet kommer att brinna ner och räddningstjänsten arbetar med att förhindra spridning till skog och mark. Inga personskador och inga misstankar om brott.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 26 april kl 04:35

En lastbil och personbil är inblandade i en olycka på länsväg 2761 vid Holmestad. Oklart skadeläge.

Larmet kommer in via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis är larmade till platsen. Uppdatering kl. 17.25: Inga uppgifter om skador. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott är upprättad.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 26 april kl 06:41

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

21.46 Brand, Östermalm, Skövde. Polis och räddningstjänst larmas till Kurortsvägen, där det brinner i en container. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt. 01.41 Stöld genom inbrott, Storegårdsvägen, Mariestad. Polis skickas till platsen, där inbrottslarm lösts ut från en byggnad. På plats konstateras att en murbräcka använts för att krossa entrén, och att man därigenom tagit sig i byggnaden. Någon person finns dock inte kvar på plats när väktare och polis anländer. Polis spårar i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. Troligen har motorsågar tillgripits. 01.48 Stöld, Hälsogatan, Alingsås. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående katlaysatorstöld från en bil. Två gärningspersoner uppges därefter lämna i bil, riktning in mot stan. Denna anträffas dock inte av polis. En katalysator bekräftas vara tillgripen på platsen. En anmälan om stöld skrivs. 02.02 Stöld av elcykel, Grimmered, Göteborg. En anmälare ringer polis och uppger att två män tillgripit anmälarens elcykel. De har därefter lämnat platsen, en av männen på cykeln och den andre på en moped. Polispatrull på väg fram till platsen får syn på de båda männen, och de stoppas för kontroll. Cykeln lämnat tillbaka till anmälaren, och de båda männen är nu misstänkta för stöld. En av dem tas med av polis enligt lagen om berusade personer. Han är även misstänkt för narkotikabrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeGötlunda

Brott jämfört med riket