facebook_pixelLunnegatan 8 Västra Götalands Län, Tidan - hitta.se
Hitta.se

Lunnegatan 8

549 31 Tidan, Skövde Västra Götalands Län

Adress i Götlunda i Tidan i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lunnegatan 8.

Hitta hit

En villa byggd 1956

På adressen finns en villa byggd 1956. Huset är 73 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Götlunda.

Bolån i Tidan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidan. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Tidan

Tomten är ca 1361 kvadratmeter

Tomten, LUNNE 2:50, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LUNNE 2:50 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götlunda

Människorna i Götlunda

Människorna i Götlunda

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Götlunda bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 53% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 237 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 739 421 kronor i lån.

-14%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Lunnegatan 8 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Götlunda

Just nu finns 3 objekt till salu i Tidan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

830 meter från adressen ligger Tidans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tidan på Vårlundavägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (235 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (591 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götlunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 06:39

Vi får in ett larm om en bil som voltat på länsväg 194. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Uppdatering kl. 18:52. Inga personskador. En anmälan om trafik utan misstanke om brott är upprättad.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 05:16

En cyklist och bilist har kolliderat på Parkvägen.

Larmet kommer in via SOS. Ambulans och polis på väg. Cyklisten har enligt initiala uppgifter ont i ett ben. I övrigt inga uppgifter om skador. Uppdatering kl. 17:38: En person förd till till sjukhus med ambulans för kontroll. En anmälan om ej iakttagit stopplikt är upprättad.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 26 april kl 06:41

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

21.46 Brand, Östermalm, Skövde. Polis och räddningstjänst larmas till Kurortsvägen, där det brinner i en container. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt. 01.41 Stöld genom inbrott, Storegårdsvägen, Mariestad. Polis skickas till platsen, där inbrottslarm lösts ut från en byggnad. På plats konstateras att en murbräcka använts för att krossa entrén, och att man därigenom tagit sig i byggnaden. Någon person finns dock inte kvar på plats när väktare och polis anländer. Polis spårar i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. Troligen har motorsågar tillgripits. 01.48 Stöld, Hälsogatan, Alingsås. Polis skickas till platsen efter samtal om pågående katlaysatorstöld från en bil. Två gärningspersoner uppges därefter lämna i bil, riktning in mot stan. Denna anträffas dock inte av polis. En katalysator bekräftas vara tillgripen på platsen. En anmälan om stöld skrivs. 02.02 Stöld av elcykel, Grimmered, Göteborg. En anmälare ringer polis och uppger att två män tillgripit anmälarens elcykel. De har därefter lämnat platsen, en av männen på cykeln och den andre på en moped. Polispatrull på väg fram till platsen får syn på de båda männen, och de stoppas för kontroll. Cykeln lämnat tillbaka till anmälaren, och de båda männen är nu misstänkta för stöld. En av dem tas med av polis enligt lagen om berusade personer. Han är även misstänkt för narkotikabrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeGötlunda

Brott jämfört med riket