facebook_pixelByns Väg 19 Västra Götalands Län, Tranemo - hitta.se
Hitta.se

Byns Väg 19

514 33 Tranemo, Tranemo Västra Götalands Län

Adress i Tranemo i Tranemo i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Byns väg 19.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Byns Väg 19 är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Tranemo - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tranemo. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tranemo

Boendemiljön i Tranemo

Människorna i Tranemo

Människorna i Tranemo

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Tranemo bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 36 år, vilket är lägre än medelåldern i Tranemos kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (41%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 079 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 334 536 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Tranemo

För de som är folkbokförda på Byns väg 19 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,50% (-0,15)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,222% (0,05)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

S+39%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Tranemo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

74 meter från adressen ligger Solhagens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Tranemo på Storgatan 32.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (530 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (161 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tranemo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 06:56

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 24 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut: 01:32 Polis och väktare larmades till ett åkeri i Gnosjö med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. På plats visade det sig att en ruta slagits sönder men i nuläget verkar tjuven/tjuvarna ej ha fått med sig gods. En anmälan om försök till stöld kommer skrivas. Ingen person har frihetsberövats. Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 02:24

En singelolycka med personbil ska enligt SOS ha inträffat vid Svenljunga.

Olyckan ska enligt SOS inträffat på länsväg 154, Kolarp. Bilen har av okänd anledning ha voltat och hamnat i diket. Oklart då det gäller personskador. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. Kl 14.24: Polis på plats. Inga uppgifter om personskador. Inga brottsmisstankar i nuläget.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 13 februari kl 08:01

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 46 ärenden som rör Jönköping län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fem personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika, eller i samband med en handräckning. Inga allvarliga brott mot personhar kommit till polisens kännedom. 03:57 Polisen larmades till riksväg 27 vid Anderstorp. En personbil hade krockat med en stolpe. När polisen kom till platsen fanns två personer kvar vid bilen som uppgav att föraren skulle ha lämnat platsen. Polisen fick inte upp några spår från platsen och det gick inte att styrka vem som hade kört bilen. De två personerna som fanns i bilen, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Kvinnan hade ont i en hand. De misstänks vara påverkade av narkotika och en utredning om ringa narkotikabrott är påbörjad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
SverigeTranemo

Brott jämfört med riket